maanantai 27. toukokuuta 2013

Tukholman kesäparatiisi

Australialainen ystäväni oli taannoin menossa ensimmäistä kertaa Ruotsiin ja intoutui kyselemään matkavinkkejä. 

Herrasmies asui jossain vaiheessa Tukholmassa, joten myös sieltä meillä on ihania muistoja. Viime kesänä lomailimme siellä loppukesän auringossa ja ihan tuntui kuin olisi ulkomailla ollut! Ottaen huomioon, kuinka monta kertaa olemme Tukholmassakin käyneet on ihan hölmöä, ettemme koskaan olleet tulleet ottaneeksi lauttaa Grindaan. Tai Vaxholmiin. Nyt sen onneksi tajusimme tehdä. 

Grindan Wärdsdhus on laivareissun ja jopa sen patikkaretken arvoinen käynti. Mutta se Vaxholm. Oj då ja herregud, se Vaxholm! 

Se oli juuri sellainen ruotsalainen kesäparatiisi että teki ihan mieli solmia kukkaseppele hiuksiin ja tanssahdella polkkaa juhannussalon ympärillä. 


3 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! Koskakohan olen viimeksi ollut Tukholmassa;se taisi olla yli 11 vuotta sitten työmatkalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholmaan hullaannun joka kerta vain enemmän ja enemmän. Ja nuo saaristoon suuntautuvat tutkimusmatkat ovat ihan mahtavia - siellä on niin paljon juuri tuollaisia yltiöidyllisiä kyliä! Ihan niin kuin koto-Suomenkin saaristossa :-)

   Poista
  2. Äitini täti asui siellä saaristossa mutta oli siellä käymässä vain ihan pienenä lapsena.Harmittaa etten myöhemmin mennyt sinne kun isotäti oli vielä elossa,sillä niin ihana se Tukholman edustan saaristo on:) Ja niin on Helsinginkin....

   Poista