keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Maailmanrauhaa ja tunnustuspalkintoja

Minusta tuli täti. Ja voi kuinka ihanan pienen tytön täti...! Voi mitä kaikkea onkaan elämänsä alussa olevalla ihmistaimella vielä edessään...
Uransa alkutaipaleella on tämä blogikin ja tänään on takana neljä kuukautta yrityksiä, virityksiä, keittiökatastrofeja ja sitä kantapään kautta oppimista, mitä se elämä juurikin on.

Viime aikoina eniten keskustelua herättäneen Länsiranta- postauksen hengessä tämänkertainen tunnustuspalkinto lähtee tuon postauksen ensimmäiselle kommentaattorille ja yhdelle uusimmista seuraajistamme: samannimisen blogin takana mm. kauhaa, kameraa, kymmenvaihteista polkupyörää  ja kaukosäädintä ansiokkaasti jonglööraavalla Campasimpukalle.

Postiin lähtee tuon meidän Malagan suuruutemme Picasson suunnittelema CD, jossa maailmanrauhaan pyritään mm. Bachin sävelin.
Myös vastaisuudessa muistamme seuraajiamme, kommentoijia ja etenkin blogilistalleen meidät kelpuuttaneita! Meistä on kivaa kun olette mukana - toivottavasti kivaa on teilläkin!


9 kommenttia :

 1. Onnea tuoreelle tädille:-) ja tuo kuva aika ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aika herkistyneissä tunnetiloissa on täti-ihminen kyllä viime aikoina elämässään ollut :-)

   Poista
 2. Onnea tätille myös täältä :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle tädille! Ja kiitos, palkonto tietysti ilahduttaa, kannattaa siis olla suunapäänä kommentoimassa?:) Laitan osoitteen sähköpostilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hiljaisuudesta palkitaan vain luostarissa eikä sielläkään tässä elämässä :-)

   Poista
 4. Onnittelut tädille ! ihana kuva :)

  VastaaPoista