torstai 2. toukokuuta 2013

Länsirannalta ei mitään uutta

Matkani ja työni ovat vieneet minua myös paikkoihin, joita olisi ehkä kannattanut miettiä muutamaan kertaan. Tunisian kansannousu ja Israelin sota Hizbollahia vastaan ovat näistä muutamia, jotka saivat pohtimaan, että olisiko siinä Kanarianlomassa suomenkielisine menuineen sittenkään mitään vikaa... Työ Länsirannalla oli ehkä kuitenkin kaikista vaikein rupeama.


12 kommenttia :

 1. ehkä suomi veroineen ja kataisineen on vielä ihan hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näin eilen dvd:n tuttavapariskunnan häämatkan Pohjois-Korean osuudesta - sekin vaikutti kyllä niin idylliseltä, yltäkylläiseltä ja onnellisia ihmisiä täynnä olevalta maalta ;-)

   Poista
 2. Hienoja ja puhuttelevia kuvia;olet hyvä kuvaaja!
  Etenkin tuon vanhan naisen kuva on sellainen,että voisin katsoa sitä uudelleen ja uudelleen;noista kasvoista näkyy niin paljon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos kauniista sanoistasi! Tuo vanha nainen jotenkin mua kans jää aina mietityttämään...

   Poista
 3. Hienoja kuvia! Hiljaiseksi vetää, tosiaan.

  VastaaPoista
 4. Puhuttelevia kuvia tosiaankin. Olin TellAvivissa marraskuussa just silloin, kun Gazasta tuli pitkänmatkanohjus sinne. Kadulla kävellessäni kuului ilmahälytyksen ääni ja muiden mukana juoksin pommisuojaan, jossa vapiseva, tärisevä ja itkevä juutalainen nainen itki minun, suomalaisen naisen olkapäätä vasten ja silittelin hänen hiuksiaan. Sydämeen käypä kokemus ja tunnetila kätkeytyi ikiajoiksi minunkin sydämeeni ja tämä kuva on vain meidän sielun sopukoissa.

  VastaaPoista
 5. voi kun sä kirjoitat niin koskettavasti että mulla ihan kyynel tuli silmään xxx

  VastaaPoista
 6. Nämä kuvat saa mut itkemään, edelleen. Ne on käsittämättömän hyvä.

  VastaaPoista