maanantai 8. huhtikuuta 2013

Paluu arkeen

Paluu arkeen ja (kaikkea muuta kuin keväiseen) Helsinkiin on koittanut. Seuraava matka takaisin Andalusian aurinkoon on jo suunnitteilla. Jonkin aikaa vielä puran tuota Espanjassa kertynyttä blogisumaa ja postauksia tulee postuumisti, mutta tästä eteenpäin ruokaa tehdään ja maailmanmenoa ihmetellään sieltä Töölön minikeittiöstäni käsin, jonka kapasiteettirajoitukset tulevat epäilemättä pistämään allekirjoittaneen kärsivällisyyden ja hienomotoriikan koville...

Kiinteistövälittäjä varmasti kuvailisi asuntoani "kaupunginosalle tyypillisen hurmaavan pittoreskiksi". Minä taas en. Koko asuntoni mahtuisi Espanjan keittiööni. Vaikka poikittain.

Mutta Helsingissä odottavat rakkaat ystävät, joita sitten sen pienen ruokapöydän ympärille tullaan kokoamaan. Helsingissä odottavat myös hallien tarjonta, erikoiskaupat  ja vaikka kuinka monta ravintolaa, joita pitää päästä ajan kanssa testailemaan. Viettäessämme pääsiäistä Helsingissä asuimme Hakaniemenrannan Hiltonissa, josta käsin pääsiäispyhien aikaan varsin hiljaista Helsinkiä sitten turistinsilmin tutkailimme. Tämä kun oli vasta toinen kerta kun Herrasmies on Suomessa vieraillut muutettuaan täältä pois viitisen vuotta sitten. Paljon on kauneutta ja uusia paikkoja vielä tässä kotikaupungissanikin löydettävänä. Herrasmiehetöntä elämä saattaa taas jonkin aikaa olla,  mutta juhla jatkukoon!8 kommenttia :

 1. Tervetuloa Helsinkiin (vaikken minä siellä nyt olekaan) ja ystäviä on varmaan ihana nähdä ja kestitä pitkän tauon jälkeen. Minä tulen Helsinkiin sitten kesällä ja odottelen sitä jo innokkaana.Toivottavasti lumet siellä pian sulavat ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäinen Helsinki on kyllä ihan oma maailmansa - kyllä sitä kannattaakin odottaa :-)

   Poista
 2. Tervetuloa (melkein) naapuriin - ainakin kun perspektiivinä pitää matkaa Andalusiasta tänne Suomen pääkaupunkiseudulle :-) Lumien sulamista odotan minäkin, mutta vähän epätoivoiselta näytti päivän pyryssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos :-) Pakkohan asioiden (ja ilman!) on tästä mentävä vain parempaan suuntaan :-)

   Poista
 3. Meinasin mennä kokeilemaan, mutta taidan sittenkin valita Patronasin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä puebloa? joo - näin uskoisin olevan parasta. sen verran siitä on kehuja (patronasta siis) kuullut. jänskää on kyllä se, että eat.fi- palvelussa ovat estäneet asiakkaiden kommentoinnin avoimesti joka yleensä vähän epäilyttäisi...!

   Poista
 4. Muuttolinnut palaavat takaisin Suomen kesään yksi kerrallaan :) Nyt on kova duuni tsekata mitä Stadin ruokamaailmassa on näinä kuukausina tapahtunut. Vappuisen kotiinpaluun kunniaksi me päätimme avata ruokablogimme yleiseen jakeluun. Sinne pääsee kurkistamaan osoitteessa
  http://epatrendikasruokablogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no bienvenido teillekin :-) teitä onkin vastassa vähän inhimillisempi ja liki kesäinen Helsinki :-) kovaa se työ tosiaan on - on niin lompakko, kalenteri kuin maha kovilla tässä urakassa... ehkäpä törmäillään ihan livenäkin :-)!

   Poista