maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ensimmäisen kvartaalikatsauksen aika

Kolme kuukautta on tätä blogia nyt kirjoitettu. Seuraavan kerran kun uutta harrastusta mietin, niin voisin kenties harkita vaikka jotain vähän vähemmän aikaa vievää ja jotain vähän vähemmän tätä allekirjoittaneen pakkomielteisyyttä (ja vyötärönympärystä) ruokkivaa...

Paljon pidemmältä tuo aika on kyllä tuntunut ja paljon siihen on mahtunut. 91 blogipostausta (ja toinen mokoma englanniksi), yhteensä yli 17 000 vierailua (lukijoita on siis enemmän kuin oma isäni!) ja muutamia kymmeniä ihan oikeita seuraajiakin; niin täällä, Facebookissa kuin Pinterestissäkin. Ja sehän lämmittää mieltä, ihan niinkuin teiltä saatu palaute ja kommentitkin. 

Valtaosaltaan ne ovat olleet ihania. Osa taas... no, omanlaisiaan. Isä oli esimerkiksi oikein vaikuttunut blogista. Mutta ihmetteli, että kuka sen ruoan oikein tekee? Ja kuka ne kuvat ottaa? Niin... no minähän se.

Vaan hauskaahan tämä on ollut. Toivottavasti se on ollut sitä ajoittain myös teille! Kiitoksena tämänkertainen blogipalkinto arvottiin lähtemään Keittiössä, kotona ja puutarhassa- blogin Minnalle; siellä kun nimensä mukaisesti kädessä pysyy kauhan ja kameran lisäksi myös kuokka! Ja koska kohta toivon mukaan Suomessakin pääsee jo istuttamaan sitä tämän vuoden satoa, lähtee postissa tulemaan pinaattia. Eikä mitä tahansa pinaattia, vaan espanjalaista Matador- pinaattia! Voi missä kunnossa se hauis mahtaakaan siellä syksyn tullen olla...!

Kiitoksia siis palautteestanne, kommenteistanne ja erityiskiitos kaikille teille, jotka olette suoneet meille kunnian päästä blogilistallenne! Matka jatkuu - vamos!12 kommenttia :

 1. Ihanaa, kiitos! Pinaattia en ollut vielä ehtinytkään ostaa. Nimimerkki muovipussillinen siemeniä jo hankittu :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luonnon kiertokulku ja biologinen väistämättömyys kyllä viittaisivat siihen suuntaan että kyllä se kesä ihan oikeasti tuloillaan on - vaikka todellisuus ei siihen viittaisikaan :-)kiitoksia itsellesi :-)!

   Poista
 2. Blogin pitäminen on ihmeen koukuttavaa, ja ruokablogi vieläpä kaiken lisäksi lihottavaa.;) Kohta tulee jo seitsemän ja puoli vuotta kuluneeksi siitä, kun itse olen aloittanut (blogi vain vaihtui matkan varrella), ja blogivuodet voi selvästi laskea vyötäröltä.:D Mutta kivaahan tämä on, ja on tuo ruokapuoli tämän ansiosta todella paljon monipuolistunut meillä, kun ihan eri tavalla tulee kokeiltua kaikkea uutta kuin mitä silloin joskus ennen blogia.:)

  Pinaatti on mukava kasvatettava. Helppoa, satoisa ja nopeakasvuinen. Sitä pitää joka kesä kasvattaa kasvimaalla. Kauhean määrän siemeniä ostin jo taas aikaa sitten, mutta ei ole kasvimaalle asiaa vielä aikoihin. Varmaan parikymmentä senttiä on vielä lunta päällä.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllähän tämä (ja kaikkien teidän muiden blogien seuraaminen!) ihan työstä käy :-) mutta ihanaa se tosiaan on kun uusia ideoita tulee joka suunnalta :-)

   Poista
 3. Blogin lisäks harrastuksiin kuuluu salilla ravaaminen,mutta habanero ei kasva,vika on siis väärässä pinaatissa;) mun pinaatit kaventaa hartioita ja leventää vyötäröä. Nyt sitä Matadoria kehiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siinähän sen vian täytyy olla :-) onneksi ainakin se toinen harrastus tuottaa tuloksia joista me muutkin saadaan nauttia!

   Poista
 4. Sulla on kyllä ollut hurjan ahkera tahti.Tosin muistan että blogin alkuvaiheessa postasin useammin kuin nyt,kun oli niin paljon ohjeita jemmassa;D Mmm,pinaatti on lemppareitavihreitäni!

  VastaaPoista
 5. Mitä suurimmat onnittelut merkkipäivänne johdosta!

  ..Ja ah, kyllä on harrastus ihan parhaasta päästä, kun saa sen varjolla syömästä päästyään vaan syödä vielä vähän lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eikö :-)edellisen espanjanreissun jälkeen ystävät vielä kyllä sinnikkäästi väittivät että olin muka onnistunut laihtumaan... :-o

   Poista
 6. Onnittelut! Itse vasta "harjoittelen" bloggausta takana myös n 3kk. Pinatti maistuu tietysti voin kera paistettuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa harjoittelua se on täälläkin - niin kameran, kauhan kuin käyttöjärjestelmänkin kanssa :-)

   Poista