lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tunnustuspalkinnon aika!

Näissä meidän traagisiksi jäävissä keventämisyrityksissämme ovat blogikommentit tarjonneet ah, niin riemukasta vertaistukea. Erityisesti mieltä on lämmittänyt Ja kaikkea muuta- blogin Minna, jolle kiitoksena blogin seuraamisesta, kommenteista ja mukanaolosta lähtee jääkaapinoveen muistutus siitä, että kauneus (ja kauneusihanteet!) saattaa olla katoavaista, mutta ne ylimääräiset kilot eivät koskaan...!
Kiitämme myös kaikkia teitä muita mukanamme kotikeittiössä ja laihdutuspyrkimyksissä kompuroivia kanssakulkijoita. Kommenttinne piristävät aina päivää ja saavat tsemppaamaan taas ihan uudella innolla. Vaikka siis aerobickenkänne kaivoon heittäisitte, niin älkää kuitenkaan kirvestä - myös vastaisuudessa pyrimme vuorostamme piristämään päiväänne pienin palkinnoin kiitoksena seuraajillemme, kommentoijillemme ja etenkin blogilistoille meidät nostaneille.

8 kommenttia :

 1. Mikä mainio magneetti! Onko tosiaankin joskus ollut tuollainen mainos;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä muistaakseni olen hieman liian nuori, mutta ehkä olisi paikallaan nykyäänkin :-) enhän minä pulska ole- minä olen vain syntynyt 30 vuotta liian myöhään! Esimerkiksi 1950- luvun Italiassahan minä olisin varsin haluttua vaimo(ja filmitähti!)materiaalia :-)

   Poista
 2. Ooohhh... ihana ! Kiitos :-) "...pehmeä, tasainen muotojen pyöreys, joka on naisellisen kauneuden merkki..." Tuo on niin minä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. henkilökohtaisesti mua jotenkin hymyilyttää tuon "rinnan rauhasille välttämätön täyteaine" :-)

   Poista
  2. Eikös se ole juuri niin ? Ei siellä ainakaan luita ole ;-)

   Poista
 3. Aivan mahtava :D, ainakin alkaisi aamu hymyillen kun tämän näkisi jääkaapin ovessa :).

  VastaaPoista