lauantai 21. syyskuuta 2013

Parsakaalipestoa osa 2: perunasalaattia

Ja hukkaanhan me ei mitään heitetä, eihän? Niinpä se pastaa varten pyöräytetty parsakaalipesto sai uuden elämän ryydittäessään perunasalaattia. On hyvää sellaisenaan. Mutta myös grilliruoan kylkeen. Etenkin kunnon makkaran. Ja oluen kanssa. Juurikin näin Oktoberfestin aikoihin...!

Tämä on unohtunut tuonne postausruuhkaan, minkä vuoksi tässä sinnikkäästi on käytetty vielä uusia perunoita. Mutta tähän aikaan korvaa ne nyt jo vanhoilla perunoilla. Sellaisilla pienillä. 

Tätsä tulee vähän reilumpi annos kahdelle tai maltillisempi kolmelle

10 (uutta) perunaa
200 vihreitä papuja
1 sipuli

Höyrytä tai keitä perunat kypsiksi. Tee samoin trimmatuille pavuille. Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi ja pyöräytä halutessasi pannulla öljytilkassa sen pehmentämiseksi. Sekoita ainekset yhteen  pestonjämien kanssa  ja tarjoile.





______________________


SAISIKO OLLA LISÄÄ?



       



2 kommenttia :

  1. Parsakaalipesto? Oonko missanut jotain? Kuulostaa nimittäin törkeän hyvältä setiltä!

    VastaaPoista