lauantai 4. maaliskuuta 2017

Curryinen kanapiiras, katalonialaiset lihapullat, Lindströmin lihamureke ja herkkusieni-vuolupossupasta - reseptejä Atrian kevään uutuuksista

Kehittelin Atrialle heidän kevään uutuuksista innoituksensa ammentavaa reseptiikkaa - tässä niistä ensimmäiset!

* * * 

On tässä ehditty muutakin kuin oman kirjan reseptiikkaa tehdä - tein mm. keikan jo entuudestaan tutulle yhteistyökumppanille Atrialle, jonka seurauksena firman sivuilta sivuilta löytyvät jo nämä alla näkyvät, heidän kevään uutuuksiaan hyödyntävät reseptit.


Andalusian auringossa_ruokablogi_Atria_kevaan uutuudet_2016


Tästä ihanan lempeästä curryisestä kanapiiraasta esimerkiksi löytyy valmiiksi kypsennettyä ja suikaloitua Vuolukanaa. On muuten nähty meillä jo useammankin teehetken ilahduttajana.

Vahva suositus niin kevään juhliin kuin kesän piknikkoreihinkin!

Curryinen kanapiiras (kosher, maidoton)Andalusian auringossa_ruokablogi_curryinen kanapiiras_Atria_Vuolukana


Näistä mehevistä, Kataloniasta innoituksensa saaneista lihapullista ei uskoisi, että raaka-aineena on käytetty vain 10% rasvaa sisältävää parempaa naudan jauhelihaa


Salaisuus? No ainakin sen mantelinen kastike, jossa pyörykät hautuvat kypsiksi; mehevinä pysyen ja makuja entisestään enemmän imien!

Katalonialaiset lihapullat mantelikastikkeessa (gluteeniton, kosher)Andalusian auringossa_ruokablogi_katalonialaiset lihapullat_Atria


Tämä mehevä Lindströmin lihamureke pelastaa sunnuntain kuin sunnuntain. Ja sen kaveriksi? No sitä itkettävän hyvää perunamuusia tietenkin!

Tämänkin reseptin raaka-aine, Perhetilan 15% nautajauheliha ilahduttaa muuten uudella, entistä vähemmän tilaavievällä ja jätettä aiheuttavalla pakkauksellaan.

Lindströmin lihamureke (gluteeniton, kosher)Andalusian auringossa_ruokablogi_Lindstromin lihamureke_Atria


Tämä valmiiksi kypsennettyä ja suikaloitua uutuutta Vuolupossua hyödyntävä herkkusieni-vuolupossupasta edustaa puolestaan niitä arjen armahtajia; alle puolessa tunnissa valmistuvia ikisuosikkeja. 


Herkkusieni-vuolupossupasta (gluteeniton)
Andalusian auringossa_ruokablogi_herkkusieni_Vuolupossupasta_Atria_Vuolupossu


Mikäs oli teidän suosikkinne?MATKAKOHTEENA GÖTEBORG


_________________


SAISIKO OLLA LISÄÄ?


Andalusian auringossa_kulinaristiretkia Jerezista Jerusalemiin_kirja_kansi         Sicapelle_Porvoo_Andalusian auringossa_ruokamatkablogi_ruokablogi_matkablogi


TYKKÄSITKÖ? KERRO KAVEREILLEKIN!

Sharing is caring Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

4 kommenttia :

  1. Viikonlopun ruokavalinta oli helppo tästä postauksesta, kun kaupasta tuli ostettua juuri sopivasti vähärasvaista naudanjauhelihaa. Tekaisen taikinamassan jo tänä iltana valmiiksi, jolloin se ehtii yön yli marinoitua mausteissaan, jolloin maku paranee huomattavasti ja massakin on helpompi pyöritellä pulliksi. Huomiseksi jää vain paistohommat ja maistelu :)

    VastaaPoista
  2. Lindströmmi muussilla, kiitos <3

    VastaaPoista