lauantai 8. maaliskuuta 2014

Wine met fashion

Torstaina otimme Viinikauppiaan kutsumana luottoavecini Kissabloggarin kanssa varaslähdön naistenpäivän juhlintaan Winestaten järjestämässä Wine meets Fashion- tapahtumassa. Klaus K (jossa ei sitten Indiedays Blog Awardsien jälkeen ole tullutkaan käytyä!) tarjosi illalle ihanat puitteet.

Dress codena oli "korkeat korot". Ja tehtävänantoa oli noudatettu. 

Oma lehmä ojassa toitotan nyt kuitenkin häpeilemättä omaa torveani - illan kenkätarjonnasta suosikit löytyivät ihan omista jaloistani. Ihan hyvä että sitä viiniä oli. Ei noilla koroilla selvin päin kävellä...

Asustefriikille löytyi vierasjoukosta silmäniloa muutenkin. Onko liian aikaista aloittaa toivelistan laadinta Joulupukille...?
Ensin nautitiin kuohuvaa (uusiseelantilainen Lindauer Brut) ja ihasteltiin Kaarina K:n asuja. 

Ihan oltiin Fashion Weekin fiiliksissä. Kameroiden räiskyessä, yleisön huokaillessa, säärikateuden nostaessa päätään (noiden mallien sääret jatkuvat korviin saakka - omani yltävät hädintuskin kenkiini!) ja viimeistään Kissabloggarin kaivaessa viuhkan laukustaan. Vaikka olihan täällä tietty kivempaa. Ei pelottavaa Anna Wintouria. Mutta sitä viiniä kyllä.

Sitten oli vuorossa Mert Otsamon suunnittelemien asujen kavalkadi. Mert oli valinnut jokaiselle asulle oman viinin. Skumpasta jatkettiin chileläisellä Cono Surin Single Vineyard Block 23 Rieslingillä. Todella vahva, suorastaan moottoriöljymäinen tuoksu oli melkoinen yllätys, mutta viini itsessään oli hieno tuttavuus.

Sitten niinikään chileläistä Torres Santa Dignan Cabernet Sauvignon Roséta. Tämä ihanan marjainen viini oli illan suosikki - tätä tulee kesän piknikeillä ihan varmasti kulumaan pullotolkulla.

Australialaisen Peter Lehmannin viettelevän makea Princess Moscato (tulossa Alkon tilausvalikoimaan kevään aikana) sai meidätkin ihan prinsessatunnelmiin. Olihan sitäpaitsi torstai - päivä, jota jo pidemmän aikaa olen yrittänyt lanseerata Tiaratorstaina. Sen saattelema asu toi tosin ainakin omaan mieleeni ainoastaan Carrie Bradshaw'n. Joka on tosin kuninkaallisuutta ihan sieltä suvereeneimmasta päästä. 

Sen verran nopeasti kävelivät nuo mallit (no kun on millä kävellä...) ettei kamerani ehtinyt oikein pysyä perässä. Niinpä asukuvia ette saa. Syitä voisi toki hakea myös noista 12 sentistä jalkojeni alla. Tai 12 sentistä viinilas(e)issani... Monet Mertin asuista on muuten nähty jo erinäisissä palkintogaaloissa.

Ranskalaisen Gerard Bertrand Natyralys Cabernet Sauvignon Merlotin myötä siirryttiin viineissä ja asuissa astetta dramaattisempaan suuntaan. Illan huipentumaa saatteli Masi Costasera Amarone. Vahva viini. Vaan niin oli asukin.

Kiitos Winestatelle ihanasta illasta!


___________________


SAISIKO OLLA LISÄÄ?      


4 kommenttia :

 1. Oo mitkä kengät,nuo sinun punaisesi siis ja myös nuo siniset ovat aika siistit! Kiva tapahtuma:)

  VastaaPoista
 2. Noi siniset on ne mun kengät :-) Niiden nimi on muuten "Something blue"... ! Arvaas vaan missä tilaisuudessa ne seuraavan kerran nähdään ;-) Ihana oli ilta!

  VastaaPoista
 3. Aikojen alusta olen lukenut blogiasi ja se on ollut Ainutlaatuinen muiden blogien seassa. Uniikki.
  Itse Espanjaan ja varsinkin Andalusiaan rakastuneena olen suurella mielenkiinnolla seurannut blogiasi ja nyt, vähän harmikseni olen huomannut, miten pikkuhiljaa olet "valumassa" muiden blogien suloiseen sekamelskaan.
  Ehkä olen liikaa Andalusian auringon tarpeessa, kun kuvasi Luis Vuittonin laukusta bloggaajien kinkereissä sai minut voimaan pahoin...
  Älä muuta tyyliäsi, pysy edelleen linkkinäni Andalusian aurinkoon. Por favor.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on tuo muuttunut elämäntilanne joka on laittanut mm. logistiikkaa uusiksi :-( mutta yritän parhaani :-) kiitos mukanaolostasi!

   Poista