perjantai 4. huhtikuuta 2014

Bubbles & Dogs

Muistatte varmaan, kuinka väitin, ettei se bloggarin elämä ole pelkkää shampanjan litkimistä? No eipä. Tälläkin viikolla shampanjaa on juotu jo kahdessa tastingissä/ lanseerauksessa...

Muutama päivä sitten sitä tehtiin jatkuvasti uusia trendejä maailmalta etsivässä Scandic Hotel Marskissa, jossa testailtiin Lontoosta, rakkaasta toisesta kotikaupungistani rantautunutta Bubbledogs- konseptia. Niinikään lontoolaistunut luottoavecini Kissabloggari ja minä olimme varsin fiiliksissä. Bubbledogs vie Hodarin & Hummerin lailla hodarin ihan uudelle tasolle ja tarjoaa kylkeen vielä sitä shampanjaa.  Meillä oli kyytipoikana Lansonin roséta. Kyllä tässä nyt on riski, että ihan piloille tulee hemmotelluksi...!


Makkara (ihana italialaistyyppinen salsiccia) tulee hyvinkääläiseltä Ab A. Kasténilta, joka toimittaa suuren osan Marskin käyttämistä lihoista. Ja ne sämpylät, ne puolestaan tulevat myös Hodarin & Hummerin sämpylät tehtailevasta Kanniston leipomosta

Oli muuten hyvää. Otin ehkä lisääkin. Edes jonkinnäköistä itsehillintää osoittaakseni en kerro kuinka monta kertaa (mutta enemmän kuin kerran!)

Tryffelimajoneesi, paahdettu sipuli, salaatti, makkara, punasipulihilloke ja sinappi olivat suosikkini. Vaikka valkosipulikastike, ananas-salsa ja cajun-marinoitu lime-katkarapu-kombo ei kyllä kauas jäänyt sekään. 


Tänään hodaritaivas aukeaa kaikille muillekin - mene siis sinäkin!  Vie kaverisikin! Hodareita on tarjolla Marskin baarissa perjantaisin ja lauantaisin klo 15-18, kympillä saa eteensä paitsi hodarin valitsemillasi täytteillä, myös lasin skumppaa. Niin, ja hyvää mieltä...!


___________________


SAISIKO OLLA LISÄÄ?


       4 kommenttia :

 1. Mä haluun tonne heti takaisin! :P Huomenna voisin mennä koulun jälkeen. Nam nam nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vedin sellaiset överit että ajattelin saaneeni vähäksi aikaa tarpeeksi. Vaan väärässä olin :-)!

   Poista
 2. Mun kohtalo on tosi rankka, uhrautumisia joudun tekemään juomalla shampanjaa ja nytkin kärsin valtavista makkaran vieroitusoireista tässä jo monennetta päivää . Ne oli todella hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sä oot kyllä niin VIP että pakostakin Universumilla on sulle jo seuraava edustustilaisuus suunnitteilla <3

   Poista