perjantai 16. elokuuta 2013

Gracias, gracias eli tunnustuspalkinnon aika!

Terveiset aurinkoisesta Andalusiasta, jossa itseäni (ja mahdollisesti myös vähän vähemmän arveluttavaa lihaa) grillaan seuraavat viikot. 

Tällä kertaa tosin yritän olla vähän vähemmän maaninen morsian ja viettää vähän vähemmän aikaa keittiössä, kameran varressa ja näppäimistön takana ja vähän enemmän aikaa Herrasmiehen kainalossa. Silleen ihan oikeasti lomailemassa. Sillä välin blogi viihdyttää teitä aikaisemmin julkaisemattomilla arkistojen aarteilla.

Facebook-sivun seuraajia lupaan (yrittää) ilahduttaa ajankohtaisemmillakin päivityksillä - nyt siis viimeistään kannattaa etsiytyä sinnekin!

Gibraltarilla kuohuu (britit ovat juuri lähettäneet sinne neljä sotalaivaa!) joten sinne tuskin tulee mentyä. Benalmadena Pueblossa on kuulemma ferìa menossa ja Malagan legendaarinen feríakin on ensi viikonloppuna. Marokon markkinoita kiinnostaisi kierrellä ja lisää astioita kuvia varten haalia. 

Paikalliset toritkin pitäisi (Anopin kanssa *huokaus*) katsastaa, ja Sevillassa ja Cadizissakin olisi kiva käydä... Saa nähdä kuinka pitkään jaksan ylisuorittavaa alitajuntaani vastustaa!

Blogin seitsemänkuukautispäivän kunniaksi jakoon lähtee taas tunnustuspalkinto. Tällä kertaa kiitoksena lähtee espanjalaista pimentonia (alkuperämerkittyä, claro que si!) ja osoitteeksi valikoitui kokkaava ja bloggaava Jokihaka, joka on blogilistallaan meitä seurannut ihan alkuajoista lähtien. Sielläkin kun mm. espanjalaisviritteistä ruokaa tehdään varsin ansiokkaasti - käykäähän katsomassa. Ja ihan niinkuin bloggarin keittotaidoissa ei olisi jo tarpeeksi, niin kuvathan tuolla on ihan omaa luokkaansa! Toisille se elämä antaa kokoa, näköä ja  kykyä sitten isolla kauhalla!

Palkintoja jaetaan myös vastaisuudessa - kaikkien teidän mukanaoloanne arvostamme huimasti ja tulemme teitä myös muistamaan. Kommenttinne, palautteenne, ideanne, toivomuksenne, seuraajiimme liittyminen, blogilistoillenne nostaminen... siinä suhteessa me olemme vähän niinkuin Pohjois-Korean tiedustelupalvelu - mikään ei jää huomiotta! Aikaisemmat palkitut löytyvät täältä.

Ja nyt  - vamos a la piscina!

4 kommenttia :

  1. Kiitoksia! Vai olisko se Muchos Gracias osuvampi tähän kohtaan.. Mukava yllätys joka tapauksessa!

    VastaaPoista
  2. Ja mukava ja herkullistana aikaa Andaluciassa:-)

    VastaaPoista
  3. Hups,virheitä,se oli taas se tabletti;D

    VastaaPoista