torstai 26. tammikuuta 2017

Scandic Rubinen Göteborg - ketjuhotellin edut butiikkihotellin ilmapiirillä* * * 
Göteborgin Scandic Rubinen on hotelli, jossa yhdistyvät ketjuhotellin edut ja butiikkihotellin ilmapiiri. Viihtyisä ja erinomaisella sijainnilla varustettu hotelli Göteborgiin tutustumiseen!


* * * 
Tuoreimmalla Göteborginreissulla yövyin Scandic Hotelsin Rubinen-hotellissa

Jo entuudestaan tuttu hotelli ei pettänyt tälläkään kertaa ja siksi uskallankin suositella sen tarjoavan Göteborgin-matkaajalle mitä erinomaisimman tukikohdan kaupunkiin tutustumiseen.

Sijainti tällä hotellilla ei parempi voisi olla. Ihan Göteborgin pääkadun, puiden reunustaman Kungsportsavenyn-bulevardin varrella sijaitseva hotelli on kätevän kävelymatkan päässä ihan kaikesta. 

Esimerkiksi Hagaan kävelee alle vartissa ja loistavia ravintoloita löytyy vain muutaman minuutin päästä. Ja jos haluaa tutustua Göteborgiin laajemminkin, löytyvät Kungsportsavenyn raitiovaunupysäkit ihan hotellin edestä. Lentokenttäbussin pysäkillekin (Kungsportsplatsen) on vain reilun viiden minuutin matka.

Ulkoapäin 70-lukua henkivä betonilaatikko ei tosin olemuksellaan juurikaan sykähdytä ja pistää neuvostovenäjämäisellä ankeudellaan silmään Kungsportsavenyn muun arkkitehtuurin seassa. Sisällä odottaa kuitenkin ihan oma maailmansa. 

Vuonna 2013 totaalisesti uuteen uskoon rempattu hotelli hurmaa personaallisella, omaperäisiä yksityiskohtia vilisevällä sisustuksellaan.


Upottavaa plyysiä, rohkeita kuoseja, kultaa ja krumeluuria, rouheita kontrasteja; kaikki yhdistetty tavalla, joka on samaan aikaan paitsi hauska, myös ehdottoman tyylikäs. 

Rrrrrakastan hotelleja ja etenkin tällaisella estetiikantajulla varustetut hotellit ovat 
juuri minun makuuni.


(Muistatteko Porvoon hotellini 
Pariisin Villen tai Riikan Semarah MetropolenNiinpä. )


Andalusian auringossa_Göteborg_Scandic Rubinen


Jo sisään astuessaan pistää merkille, ettei täällä ole ketjuhotellien geneerisyydestä tietoakaan. 

Leikkimielisyyttä ja ylellisyyttä hullunkurisesti yhdistelevä sistustus luo itse asiassa mielikuvan butiikkihotellista. 

Tässä hotellissa yhdistyvätkin kaikki ketjuhotellin edut ja butiikkihotellien personaallisempi ote. 


Andalusian auringossa_Göteborg_Scandic Rubinen_reception

Sama runsaiden yksityiskohtien eklektinen tunnelma jatkuu muuallakin hotellin julkistiloissa. Erityissuositus myös hotellin baarille, joka on muuten suosittu after work-paikka myös paikallisten keskuudessa. 


Andalusian auringossa_Göteborg_Scandic Rubinen_bar

Yksi suosikkipaikkojani on hotellin kattobaari Rubinen. 


Lämpimät kesäillat, päivän aurinko yhä iholla hehkuen, kädessä lasi kylmää roséta, ympärillä nämä tyylikkäät puitteet ja näkymät koko kaupungin yli - keksitkö sinä parempaa paikkaa aloitella iltaa?

Andalusian auringossa_Göteborg_Scandic Rubinen_kattobaari
Kuvat: Scandic Rubinen


Pääkatu Kungsportsavenylle avautuvista näkymistä pääsee nauttimaan myös 7. kerroksessa sijaitsevissa Superior-luokan huoneissa (hinta viikonpäivästä riippuen 130-170 €/yö), joilta on uloskäynti huoneiden yhteiselle terassille. 

Meille entuudestaan tuttu oli Edith Piaf- huone, josta löytyi myös allekirjoittaneen viihtyvyyttä aina eksponentiaalisesti kasvattava kylpyamme. 

Tällä kertaa hotelli oli yhteistyön puitteissa buukannut meidät niinikään seitsemännessä kerroksessa sijaitsevaan Superior Sleep- luokan huoneeseen (hinta 150 - 200 euron välillä/ yö), jossa meitä odotti mm. yksityinen terassi rauhallisemman sisäpihan puolella. 


Andalusian auringossa_Göteborg_Scandic Rubinen_Supersior Sleep_terassi
Kuva: Scandic Rubinen


Kylpyhuoneella oli kyllä kokoa, mutta ammetta ei jostain syystä tämän kategorian huoneista valitetettavasti löydy. 

Pisteet kuitenkin Face of Stockholm- tuoteperheen kylpytuotteista - paitsi kattavan valikoimansa, myös ekologisempien ja käyttäjäystävällisempien kokojen vuoksi.

Kylpyhuoneen varustelusta löytyi kaikki tarvittava shampoista, hoitoaineista, saippuasta ja suihkugeelistä lisäksi myös vartalovoiteeseen. 

Lentomatkustajan riesana olevien nestekiintiöiden aikaikaudella arvostan sitä, ettei kaikkea tarvitse edes yrittää mahduttaa siihen minigrip-pussiin, vaan tarvitsemansa saa hotellista. 


Ihan erityisesti arvostan hotellihuoneissa tuota vartalovoidetta: se kun jostain syystä on sellainen tuote, joka järjestään huoneista puuttuu, mutta jolle kuitenkin on niin kesän aurinkoisten päivien, talven kylmyyden kuin ilmastoinnin kuivuuden vuoksi ainakin itselläni ehkä kaikista eniten tarvetta. 


Andalusian auringossa_Göteborg_Scandic Rubinen_kylpyhuone


Huoneessa meitä tervehti niin virvokkeiden kanssa tarjoiltu hedelmälautanen (ihana ele - tehän tiedätte kuinka huono olen noita omin päin syömään...) ...


Andalusian auringossa_Göteborg_Scandic Rubinen_hedelmälautanen


...kuin valikoima lehtiä ja Face of Stockholmin erikoistuotteita. 


Andalusian auringossa_Göteborg_Scandic Rubinen_lehdet


Huone jatkaa hotellin persoonallista; hieman Liisa Ihmemaassa-kirjan tunnelmaa muistuttavaa linjaa. 


Itse asiassa vasta kuvia editoidessani tajusin, miksi osaltani epäilemättä koin oloni täällä niin kotoisaksi: oma kotini heijastelee ihan samoja valintoja, niin kalusteiden tyylin kuin värityksenkin suhteen.


Andalusian auringossa_Göteborg_Scandic Rubinen_huone_Superior Sleep

Meidän huoneessa oli täysin erillinen makuuhuone, jonka seesteiseen rauhaan (ja moottoroituun sänkyyn!) oli illan tullen ihana sulkeutua. 

Siipeä, jossa huoneemme sijaitsi, remontoitiin parasta aikaa, ja makuuhuoneen ja olohuoneen välisestä liukuoveen jääneen "staff only"- lapun perusteella olimme ihan ensimmäisiä tässä huoneessa yöpyneitä vieraita. 


Andalusian auringossa_Göteborg_Scandic Rubinen_makuuhuone_Superior Sleep


Kolmen päivän ajan etätoimiston virkaa toimitti tämä hurmaava divaani, jonka olisin mielelläni pakannut matkamuistoksi kotiinviemisiksikin...

PS. Osaisiko kukaan neuvoa, mistä moisia olisi mahdollista löytää Suomesta?


Andalusian auringossa_Göteborg_Scandic Rubinen_divaani

Aamiainen ei sekään jättänyt toivomisen varaa. Valikoimaa oli runsaasti (niitä ketjuhotellin etuja tämäkin!), mutta pienillä tyylikkäillä twisteillä. 

Niiden karmeiden linjastoruokalateräsvatien sijaan esimerkiksi pekoni, munakokkelit ja sen sellaiset tarjoiltiin hotellin värimaailmaan harmonisesti sointuvista Le Creusetin emalipadoista. 

Andalusian auringossa_Göteborg_Scandic Rubinen_aamiainen


Myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavat on huomioitu hienosti - heidän valikoimansa on erillään muista ja esimerkiksi leipää löytyy useampaankin sorttia. 


Andalusian auringossa_Göteborg_Scandic Rubinen_aamiainen 2

Ja se kaikkein tärkein kysymys? Kyllä, pekoni oli erinomaista. 


Andalusian auringossa_Göteborg_Scandic Rubinen_aamiainen 3


Sijainti, kylpyhuoneen varustelu ja aamiainen - siinäpä ne minulle tärkeimmät arvostelukriteerit ovat. Entäs teillä? Mitkä tekijät teillä vaikuttavat hotellin viihtyvyyteen eniten?


Andalusian auringossa_Göteborg_Scandic Rubinen_do not disturb

* * * 

_________________


SAISIKO OLLA LISÄÄ?


Andalusian auringossa_Göteborg_kauppahalli_Feskekorka   Pariisin Ville 2     


TYKKÄSITKÖ? KERRO KAVEREILLEKIN!


Sharing is caring Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

64 kommenttia :

 1. No todellakaan tämä hotelli ei ollut "rupinen" ei sinne päinkään vaan just sellainen, missä minäkin tuntisin oloni hemmotelluksi ja linnan neidoksi. Ihan hillitön myös tuo teidän oma terassinne ja ne huonekalut, somisteet yms, joita huoneistossa oli. Kauniisti katettu aamiainen, istuisin varmaan pari tuntia sielläkin, yllättävän edullinen kun ajattelee Ruotsin hintoja. Siis edelleen sitä täysosumaa odottelen, kyllä minä vielä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö olekin <3 Ja toisin kuin kauppojen kaksi kertaa toistuvissa alennusmyynneissä, hotelleilla on onneksi tarjouksia koko ajan, joten kannattaa seurata sivuja. Etenkin viikonloppureissuille saa monesti todella edullisia tarjouksia ja esim. eBookers myy valmiiksi niin lennot kuin hotellit sisältäviä paketteja, joissa yleensä säästää melkoisesti.

   Eri kanta-asiakkuusohjelmissa joita mm. hotelliketjuilla on, saa keskittämällä myös hyvin etuja :-) Tälle hotellille kyllä ihan varaukseton suositus! Oli helppo lähteä yhteistyöhön, kun hotelli oli jo entuudestan tuttu ja tiesi, mitä odottaa.

   Se kylpyamme olisi kyllä ollut kiva - ihan vain jo senkin vuoksi valitsen kyllä ensi kerralla ihan tavallisen Superior-luokan huoneen!

   Poista
 2. Näinhän se monasti menee, että sijainti ratkaisee, jos hotelli toimii tukikohtana paikalla, josta on hyvät yhteydet eri suuntiin omien tarpeiden ja mielenkiinnon mukaisiin kohteisiin. Toinen hyvä pointti on tietysti suhteellisen rauhallinen ympäristö. Seuraavana tulevatkin sitten itse hotellin majoitus-, viihtyvyystaso, näköalat jne., kunkin itsensä asettamassa omassa järjestyksessä. Keittiö lienee kuitenkin se hotellin sydän, joka huolehtii hotellivieraiden hyvinvoinnista ja ravitsemuksesta ruokailutiloissaan mahdollisimman hyvin, virvokkeita unohtamatta. Hotellien sisustuksesta voi aikaansaada hyvinkin erilaatuisia tai jopa omalaatuisia tunnelmia eri aikakausin mööpeleitä yhdistelemällä. Kuvissa näkyvä harmaa divaanisohva ja makkarin sänky kyllä houkuttelivat puoleensavetävästi, vaikka harmaa ei kovin lämmin olekaan värisävynä. Siniharmaa olisi jo paljon elegantimpi. Siisteydestä ei ole kyllä tinkitty ainakan tässä kohteessa ja siitä tulee iso plussa. Vähäisillä kalusteillakin voi saada aikaan miellyttävän ja viihtyisän vaikutelman, mutta se täytyy tehdä tyylikkäästi ja yhdenmukaisesti kautta linjan. Tässä kohteessa minulle jäi hieman irrallinen ja rauhaton olo. Ehkä paras niukasti, mutta tyylikkäästi kalustettu hotelli on ollut matkojeni varrella Hotelli Notre Dame Jerusalemissa, aivan vanhan kaupunkin muurin vieressä. Nämä kaikki ovat tietysti niitä makuasioita mistä kukin tykkää tai sitten ei. Tärkeintä lienee kuitenkin se vaikutelma, että tänne voisin tulla uudestaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Notre Dame kuulostaa hämärästi tutulta, mutta en ole itse tainnut siellä käydä. Suurkiitos vinkistä kuitenkin - pistetään talteen tulevia reissuja varten!

   Tuonne menisin ihan ehdottomasti uudestaankin - toivotaan ettei Göteborginreissaaminen olisi omalta osaltani ihan vielä tässä... :-/

   Poista
 3. Hei! Ihan huippua että kirjoitit Göteborgista! Olin nimittäin just ajatellut että haluan pitkästä aikaa matkustaa sinne ja nyt huomioni kiinnittyi jossain sivupalkissa nähtyyn otsikkoon ja klikkailin eteenpäin. Olin varmaan nähnyt blogisi aiemminkin mutta nimen perusteella jotenkin sivuuttanut sen, ajatellen tän olevan pelkkää Espanjaa...Nyt mulle selvisi että tämä on niin paljon enemmän! Olen selaillut postauksia taaksepäin ekaan vuoteen saakka, ihan jokaista en ole kunnolla lukenut mutta olen merkannut jo useamman reseptin muistiin testausta varten. Onneksi löysin sut ja luin vähän enemmän kuin otsikon.
  Sä muuten haluat tulla keväällä tänne Turkuun! Tällä viikolla oli lehdessä juttu keväällä aukeavasta uudesta ravintolassa upeassa miljöössä tuomiokirkon takana. Siinä chef kertoi laittavansa mustekalaa -toivottavasti oikeasti on listalla kunhan paikka aukeaa! Tätä herkkua saat muuten lähes aina Turun kauppahallin parhaalta kalakauppiaalta, ei siltä josta olet joskus kirjoittanut vaan niiltä vihreiltä siitä vierestä. Ehdoton ykkönen.
  terkuin Ihanna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihanaa! Ja hei, hirmuisesti tervetuloa mukaan - tuo ihmeessä kaverisikin :-) !

   Tuo nimenvaihto kävi mielessä kun blogi palasi kanssani pysyvästi Suomeen, mutta lukijat olivat sitä mieltä,että koska nimi on jo niin vakiintunut, ei sitä kannata vaihtaa. Tässä on sitten tulos :-)

   Määhän niin rakastan Turkua - se on yksi suosikkipaikoistani Suomessa! Teillä on ihan huikeita ravintoloita joten kiitos - tämä vinkki tuli tarpeeseen!

   Poista
 4. On kyllä kauniita yksityiskohtia. Kesäterassilla nautittu rose sai haaveilemaan...kesästä, rosesta ja reissusta.

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ja näyttää kyllä tosi hyvältä. Sijainti on kaupunkilomilla - no muillakin lomilla - tosi tärkeä. Siirtymisiin ei todella halua kuluttaa kallisarvoista loma-aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näin on. ja ainakin noissa seiskakerroksen huoneissa joissa olen tähän asti yöpynyt, ei mistään melusta ollt tietoakaan, joten rauhallistakin oli vielä!

   Poista
 6. Face of Stockholm -tuotteet ovat Scandicista tuttuja myös Suomessa. Ne ovat kohtullisen kelvollisia. Yleensähän nuo hotellien pikkupurtilot eivät ole kovinkaan laadukkaita.

  Kaunis sisutus. On ollut ideaa, hänellä kuka tuon on suunnitellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siksipä juuri niitä kehuinkin - olen melko varma, että niissä pikkupurtiloissa on sitäpaitsi kaikissa ihan samaa ainetta: saippuaa.

   Poista
 7. Onpas kivan ja tyylikkään näköinen hotelli! Myös tuo teidän huone kuulostaa ihanan käytännölliseltä ja viihtyisältä. Tuollasessa kelpais yöpyä itsekin, kuhan itse joskus kehtaisi maksaa noin paljoa yhdestä yöstä hotellissa. :o Sijaintikin kuulosti ihan mainiolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä se oli!

   Muutamaa muutakin hotellia tutkailtiin Sillä Silmällä vaikka vastaisuutta varten, mutta niiden hinnat oli vieläkin kalliimmat :-) Yksi niistä oli tosin niin ihana, etä sitä varten olen valmis tekemään Göteborgiin ihan erillisen reissunkin <3

   Toisaalta, me reissaamme pääasiassa nimenomaan se hedonismi ja itseensä panostaminen mielessä, joten kyllä se puitteisiin sijoittaminen itsensä takasin maksaa. Sen sijaintinsa puolesta hotelli on kyllä ihan omaa luokkaansa <3

   Poista
 8. Ulkoapäin kyllä tosi luotaantyöntävä, mutta sisältä minuakin puhuttelevat juuri tuo leikkisyys ja hulluttelu – mutta ylellisesti! Ja oma terassi, ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tupakoitsija oli kovin mielissään :-) Kyllä sitä Göteborgia iltavalaistuksessaan kelpasi tuolta parvekkeelta ihailla <3

   Poista
 9. Onpa hienon näköistä! Ei kyllä ollenkaan sellaista kuin joissakin Suomen Scandiceissa on. Ja olit ottanut hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 10. Hahah, tosiaan vähän yllättävä sisus betonisella möhkäleellä! Todella viihtyisän oloinen hotelli! Tämä sattuikin sopivasti, kun olen vähän Göteborgiakin miettinyt matkakohteeksi. Hinta on kyllä isohko, mutta aina voi kärkkyä tarjouksia!

  Ja aamupala ON TÄRKEÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EHDOTTOMASTI suositus Göteborgille :-) Ja totta - tarjouksia kannattaa kärkkyä. Etenkin viikonlopuille niitä saa hotelleista useinkin.

   Poista
 11. Kivan näköistä sisällä vaikka ulkoapäin ei uskoisi. Tuo teidän huone ja parvekekin on mahtava. Joskus on ihanaa kun voi nauttia ripauksedta luksusta lomallaan. Siihen puoleen alan itse kallistumaan matkoillani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä toisinaan vieläkin tulee matkakohteesta ja seurasta riippuen (pidemmillä reissuilla, Lähi-idässä ja yksin) hostelleissakin yövyttyä, mutta kyllä tuota vähän paremman tason majoitusta on kummasti oppinut arvostamaan. Ja jos sitä ei itseään hemmottele, niin kukas sen sitten tekisi :-) ?

   Poista
 12. Onkohan Scandic uusimassa kaikki hotellinsa tähän tyyliin, sillä divaani, koristetyyny ja seinällä oleva taulurykelmä tulivat minulle tutuksi reilu vuosi sitten Kuopion Scandicissa. Kuten myös FoS-tuotteet. Ja samaa mieltä, että isoista pulloista ja vartalovoiteesta iso plussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ooh <3 Kupio onkin niin eksoottinen paikka, ettei ole siellä tullut pyörähdettyäkään :-) Turussa olen yöpynyt Scandic Juliassa (saunallisessa huoneessa - ihan megaplussa siitä!), mutta ei se ollut tällaista tunnelmaa nähnytkään!

   http://www.andalusianauringossa.com/2015/11/minilomalla-turussa-scandic-julia.html

   Poista
 13. Me päädyimme pari vuotta sitten First G -hotelliin jonkun matkapakettitarjouksen "ohjaamana" ja pidimme siitä kovasti. Persoonallisuus taitaa olla Göteborgin juttu hotelleissa, sillä sitä löytyi kyllä sieltäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos vinkistä - pitääpä tsekata seuraavia reissuja silmälläpitäen!

   Poista
 14. Tosi hulppea huone! :D Ton hintaluokan huoneista yleensä vaan haaveilen ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tarjoushaukkana minäkin olen suurimman osan hotelleistani bongannut :-) (tai niistä eBookersin lento+hotellipaketeista!)

   Poista
 15. Ihana hotelli, joka tuntuu aivan omalta! Hotellin ulkoasu ei todellakaan kerro, minkälaisen helmen se pitää sisällään, kaunis!
  Terassillinen huone olisi aivan ideaali kesälomamatkalle, merellinen Göteborg kun on aivan ihana kesällä! Tämä täytyy laittaa muistiin tulevia reissuja varten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo oli ihana - samoin kuin Göteborg. Sydän vetäisi jo takaisin...

   Poista
 16. Kylpyamme ja kylpyankka olisivat tosi kiva yllätys. Ai sinä olet sisustanut himasi tuolla tavoin. No, minä olen sisustanut, vähän eri tavalla. Eniten nautin hyvästä vuoteesta ja rikkumattomasta hiljaisuudesta. Niin ja hetkistä kylpyankan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholmassa olen viettänyt paljon aikaa Slussenin Hiltonissa asuen ja siellä oli ankkoja <3 Ihan joka lähtöön :-)

   Jep, kotoa löytyy mm. satavuotias sohvien Grand Old Dame nimeltä Frank Zappa (?) ja hänen tyttöystävänsä, uusrokokoota edustava Hjördis :-)

   Poista
 17. Onpas ihanan näköinen hotelli sisältäpäin! Muistan kävelleeni syksyllä tuon ohi ja ajatelleeni, että onneksi en päätynyt Scandiciin...Oma hotelli oli tuolloin varsin viihtyisä, mutta kyllä tuo sittenkin näyttää houkuttelevammalta!

  Mietin, että onkohan tuo hotellin baarin toimiminen suosittuna afterwork-paikkana paikallisten keskuudessa joku ruotsalainen juttu? Mä olen nimittäin viimeaikoina törmännyt useamminkin tähän tilanteeseen että hotellin aulabaari on täynnä paikallisia, viimeksi näin oli Tukholmassa, sielläkin vielä Scandicissa. Ei taida olla samanlainen tilanne Suomessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa olen miettinyt. Olisiko syy siinä, että me on satuttu niin hyviin paikkoihin (!) vai siinä, että koko ravintolaskene on kaikkine eri aspekteineen (brunssit, after workit jne.) tuolla onnistunut jotenkin ihan eri lailla tekemään itsensä tykö?

   Poista
 18. Komean näköinen hotellihuone! Itselle merkitystä on erityisesti persoonallisuudella, historialla, ympäristöystävällisyydellä ja estetiikalla :)

  VastaaPoista
 19. Tyylikäs hotelli, mutta ulkoapäin ei ihan arvaisi mitä sisältä paljastuu! Kattoterassi etenkin näyttää ihanan houkuttelevalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, ulkoapäin tuo edustaa just sitä kauheinta mahdollista arkkitehtuuria :-) Onneksi sisäpuoli oli mitä oli <3

   Poista
 20. No tuohan oli upea sisältä, vaikka betonibunkkeri päältä! :D Kiva hotelli kyllä kruunaa kaupunkiloman, vaikka kävisi missä harmaaviidakossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näin on. kyllä se aina sitä viihtyvyyttä ja matkakokemuksen positiivisuutta kasvattaa <3

   Poista
 21. Näyttää oikein viihtyisältä, eikä tosiaan ole tylsää ketjumaista ilmettä! Itselle tärkeää aamupalan lisäksi on juurikin hotellin persoonallisuus ja viihtyisyys sekä kekseliäät pienet yksityiskohdat. Yövyn usein hostelleissa ja rakastan niiden persoonallisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä enemmän reissaa, sitä enemmän on alkanut arvostaa sitä omaa tilaa :-)

   Poista
 22. Göteborg vainoo mua, törmään siihen milloin missäkin. Ehkä pian matkustan sinne siis? Hmm...
  Hotelli on kyllä oikein hieno ja tyylikäs, vaikuttaa myös aamiaisen suhteen nappivalinnalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mutta voisi olla huonomminkin - mieti jos sua vainoais vaikka Hitlerin SS-joukot :-)

   Poista
 23. Sisustus tuo vähän mieleen Helsingin Scandic Paasin, ja sieltäkin ovat nuo samaiset hygieniatuotteet tuttuja. Tykkäsin itse ainakin tuosta Paasin sisustuksesta juurikin kotoisuuden ja persoonallisuuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kun Helsingissä asun, niin ei ole tullut Paadessa pyörähdettyä!

   Poista
 24. Kylppäri ja aamiainen on kyllä avainasemassa hotellin arvioinnissa, mutta niin on sänky ja tyynykin. Ja ilmastointi tai lämpötilan sääntelyn puute. Tai Wifi:n puute :D Göteborgissa en vielä valitettavasti ole päässyt käymään, ehkä vielä joskus!

  VastaaPoista
 25. Vaikuttaapa miellyttävältä cityhotellilta. Pieniin kodikkuutta, viihtyvyyttä ja erottuvuutta tuomiin yksityiskohtiin kannattaa todellakin panostaa. Ainakin minä arvostan niitä!

  VastaaPoista
 26. Kyllähän tuollaisessa kelpaisi yöpyä, moottoroidut sängyt ja kaikki! :D Itse arvioin hotelleja pitkälti aamupalan kautta niin tyhmältä kuin kuulostaakin, mutta kyllä aamupala kertoo jo pitkälti hotellin tason. Ja tietysti palvelualttius ja siisteys/sisustus on ne mitkä ensimmäisenä hotellissa huomioi. Sijainti onkin sitten aikalailla toissijaista, mikäli hotelli on hyvien kulkuyhteyksien päässä.

  Olin juuri pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa Göteborgissa ja toivon pääseväni sinne viimeistään kesällä uudestaan, jotenkin tykästyin kovasti ja kesällä varmasti vielä upeampi. Yövyin kuitenkin Göteborgin lähellä asuvan kaverin luona, joten hotellikokemusta ei tuolta reissulta tarttunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Göteborg on niin ihana! Ja kyllä, etenkin kesällä <3

   Poista
 27. Scandic-hotelleilla on aika mukavia hotelleja ympäri pohjoismaita. Ei tietenkään lähellekään kaikki, mutta monissa on todella upeaa design-ideaa. Viimeksi tykästyin Stavangerissa Scandic City hotelliin. Mukavalta näytti tämä Göteborgin hotelli myös! Kivalla ilmalla aika pop tuo oma terassi ja siihen muutama paikallinen pienpanimo-olut kyytipojaksi ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kyllä. Tuoreimmalla reissulla siitä ei hirveästi iloa ollut ;-)

   Poista
 28. Yövyin Lissabonissa samannäköisessä betonibunkkerissa, joka sisältä oli tosi upea. Kyseessä oli yksi kaupungin hienoimmista hotelleista; Four Seasons. Ulkonäkö voi siis pettää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ole kirjaa kansiin katsomista vai miten se meni:-)

   Poista
 29. Jos joskus Göteborgiin eksyn niin voisin hyvinkin harkita yöpyväni tässä hotellissa. Toi divaani on kyllä tosi pähee, eiköhän Suomen puoleltakin löydy vastaavia?

  Gluteenittomasta aamupalasta täytyy antaa plussaa!

  VastaaPoista
 30. Olen monesti ihmetelly Ruotsin ja Norjan Scandiceissa tuota aamiaisen tarjoilua, se on niin paljon paremmin usein hoidettu Suomen Scandicien teräsastia-linjastomeininkiin :) Olen ollut parissa Scandicissa Göteborgissa, mutta tämä ei kuitenkaan tuntunut tutulta. Hmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, ei niistä tunnelmaa juurikaan löydy, vaikka kiitettävän laajaa se valikoima no täälläkin ollut.

   noitaeri jalokivien mukaan nimettyjåä Scandiceja löytyy kaupungista useampikin, toisiksi keskeisin sijainti taitaa olla Opalenilla.

   Poista
 31. Tuo kattobaari vaikuttaa ihanalta ja viihtyisän oloinen koko hotelli muutenkin. Scandicit on kyllä olleet kivoja, kun ovat toisinaan vähän persoonallisempia.

  VastaaPoista
 32. Iso peukku kattobaarille! Tämä toi vähän mieleeni Amsterdamin Volkshotellin, jossa katto toimittaa terassin lisäksi myös kylpylän virkaa ja jossa on samaten ripaus (tai pari) leikkimielisyyttä ja hullunkurisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen tainnutkin tuosta Amsterdamin hotellista jotain juttua muualtakin kuulla - tsekkaamisen arvoinen paikka selvästi!

   Poista