perjantai 20. kesäkuuta 2014

Keskikesän juhlaa

Ainakin Töölöön taivaalla aurinko väläyttelee hymyään sen verran ilkikurisesti, että ehkä tästä vielä jotain ihan oikeasti tulee? Aina tuo keskikesän juhla tulee jotenkin ihan puskista ja niinpä mekin havahduimme siihen ihan liian myöhään paetaksemme kaupungista. Vaan mikäs on kaupungissa ollessa kun on hyvää seuraa!

Heti kun saamme hoidettua viimeisen (ja viikon viidennen - eläköön järjestelmällisyys...) kauppareissun alta pois, korkkaamme rosén, pussailemme ehkä vähän ja hiljennymme juhannuksen viettoon, mekin. Tulossa on ainakin silakkaa aasialaisella tomaatti-chili-kookos-korianteritwistillä ja currysilakkaa. Ja uusia perunoita, tietty! Myös muhkeat possunkyljykset odottavat pääsyä pannuun rosmariinin ja raparperin kanssa. Ja mustekala on menossa hautumaan savupaprikasta ja mahdollisesti sherrystä särmää saavan tomaattikastikkeen hellään syleilyyn.

Tulkaahan juhannuksen jälkeen kurkkimaan, tuliko mistään mitään! Sitä odotellessa ihanaa, rakkauden- ja ilontäyteistä juhannusta teille kaikille! Virratkoon ruokapöydissänne viini, raikukoon nauru pitkälle yöhön ja tulkoon taikanne todeksi!

Niin, ja älkää nyt hukkumaan menkö - kyllä meillä lukijoita tarvitaan vielä juhannuksen jälkeenkin!
PS. Viimeistään nyt kannattaa muuten liityä blogin Facebook-sivun seuraajiin - sinne päivitämme kuvia ja tunnelmia myös juhannusloman aikana!

5 kommenttia :

 1. Kansallisromanttiset eväät teillä teidossa ;) Oikein mojovia pussailuja ja herkullisia aterioita teille koko juhannukseksi ! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ja herkullista juhannusta teille lovebirdseille! (tuo tuli mieleen nyt kun tässä kodin viereissä kaktuspuistossa on niitä lovebirdsejä;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siellä teillä ainakin aurinkoa riittää - kotiuduimme juuri Seurasaaresta, kumppareilla, pitkähihaisilla, villapaidoilla ja tikkitakeilla ja aulahuiveilla varustautuneina. Ah tätä Suomen kesää :-)

   Poista
  2. Tiistaina olen tulossa,joten saapa nähdä mikä sää silloin on...ja kaulahuiveja on pakattu;D

   Poista