maanantai 30. kesäkuuta 2014

Instagramissa mekin

Viime viikot ovat olleet täynnä keski-ikää lähestyvän tupakoitsijan hengen salpaavia muutoksia. Olen siirtynyt kuvaamaan RAWina, ottanut käyttöön Lightroomin ja lisäksi Naapurinpoika meni hankkimaan minulle ammattilaistasoisen jalustan. Seuraava objektiivikin on jo hankinnassa. Että jos tuolla kalustolla ei saada hyviä kuvia aikaiseksi, niin en tiedä millä.

Mutta kaikista suurin muutos on siirtymiseni älypuhelinaikakauteen. Kyllä, minunkin oli pakko nöyrtyä ja yrittää ponnistaa sinne teknologisen edistyksen aallonharjalle. Ja tuon Naapurinpojan käyttööni konfiguroiman (sanavarastooni on ilmaantunut sanoja, joiden olemassaolosta en aikaisemmin edes tiennyt!) omenapuhelimen myötä olemme nyt myös Instagrammissa. Maailman toiseksi viimeisenä ihmisenä, ilmeisesti... Ja ei siitä mihinkään pääse - elämänlaatuni on parantunut eksponentiaalisesti. Olen jo onnistunut yhden selfienkin ottamaan!

Niin, että jos kokkaamiselta ja bloggaamiselta ja Facebookkaukselta ja Pinterestoimiselta on vahingossakaan jäänyt yhtään ylimääräistä aikaa, niin eiköhän tuo Instagram pidä siitä huolen. Liity siis seuraajiin täältä!

Joo, ja lupaan: ei bikinipyllyselfieitä. Ikinä.6 kommenttia :

 1. Tervetuloa mukaan Instagrammiin!:) Ehkä siellä törmätään vähän useammin, kun viime aikoina olen tosi vähän ehtinyt pyörimään blogeissa. Instagrammissa taas on helppo käydä aina jossain välissä, kun puhelin kulkee aina mukana.;)

  RAW-kuvia minäkin olen nyt ottanut jonkun aikaa. Mies sitä monta vuotta toitotti, että RAW on parempi kuvamuoto. Nyt uskon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, kyllä sen muutoksen huomasi heti. Sitä jotenkin aina kammoaa kaikia muutoksia ja panikoi sitä, miten paljon kaikkea uutta joutuu opettelemaan ja tuntemaan itsensä ihan kädettömäksi mutta ei se sitten olekaan yhtään niin vaikeaa ja sit sitä ei tajua, että miksi odotti niinkin kauan :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. hianoooo! olishan se nolo jos kukaan ei tykkäis :-/

   Poista
 3. Minä ja ! siirrtyin kans vast ikään "omena" kauteen ja kyllä maailma aukes ;) ei tule ikävä meneen talven Lumiaa. Instagramissa en vielä mutta täällä kyllä kurkkailen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä se vaan on tehnyt niiiiiin monesta asiasta niiiiiiiiiiin paljon helpompaa :-)

   Poista