sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Dotcomplete

Pitkällisen säätämisen jälkeen blogille on nyt sitten vihdoin saatu rekisteröityä ihan oma domain. Vastaisuudessa blogimme löytää siis osoitteesta www.andalusianauringossa.com.

Voin kertoa, että huolimatta mainostetusta helppoudesta se oli kaikkea muuta. Yliopistourani alkuaikoina opin jo varhain, että ilmeisesti me humanistit suhtaudumme teekkareihin vähintäänkin yhtä nyrpeästi kuin he meihin humanisteihin. Nyt on allekirjoittaneella ihan uudenlainen arvostus tuollaisia ihmisiä kohtaan...

Blogin kehittely (ja toivon mukaan kasvu) jatkuu ja teidän kommenttinne, ideanne ja parannusehdotukset ovat aina tervetulleita. Me olemme kiitollisia mukanaolostanne ja muistamme teitä myös! Erityisen kiitollisia olemme pääsystä blogilistalle, jonka kautta tavoitamme taas uusia lukijoita.

Tällä kertaa tunnustuspalkinto lähteekin masutoaitemu- blogiin, jonka blogilistalle olemme varsin ansioituneeseen seuraan päässeet. Blogin emännän Riitan Pinterest- pakkomielle on myös tsempannut meitä tuon välineen käyttöön!

Ja kiitoksena kannustuksesta ja kannatuksesta Aasia- fanille lähtee asiaankuuluvasti Hokusain aaltomaalauksesta tehty kirjanmerkki, jolla voi sitten tulevaisuutta varten merkitä keittokirjoja (tai Hermés- katalogeja)! 


6 kommenttia :

 1. Onnea oman domainin johdosta:) Itsekin olen sellaista miettinyt mutten saanut aikaiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, kiitos. kyllä tuli taas oman tietoteknisen ymmärryksen rajat varsin selviksi. vastaisuudessa pysyttelen suosiolla keittiössä :-)

   Poista
 2. Minunkin pitäisi - mutta nyt menee ylimääräinen energia myös tuon Pinterestin opetteluun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo - pinterestit ja facebookit ja kaikki muut härpäkkeet... kyllä tuohon bloggaamiseen saa aika kiitettävän määrän aikaa uppoamaan :-)

   Poista
 3. OMG! OMG! Iso kiitos, ai että tuli hyvä mieli heti näin viikon alkajaisiksi. Ja miten osuvan palkinnon oot mulle varannut, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hyvä :-) ihan sua silmälläpitäen se on hankittukin...!

   Poista