perjantai 30. kesäkuuta 2017

Suuri heterosalaliitto - kuinka väärässä Aito Avioliitto ry onkaan?


* * * 

Pride-viikko saa taas Aidon avioiiton puolustajat barrikadeille. Mutta kuinka väärässä he oikein ovatkaan?

* * * Keskuudessamme elää joukko, jonka olemassaolon judeokristilliseen tai muuten vain konservatiivis-nationalistisiin arvoihin maailmankuvansa perustava valtaeliitti on jo pitkään maailmanlaajuisen salaliittonsa turvin onnistunut myymään koko maailmalle "normaalina".

Tähän ryhmän kuulumista on yhteiskunnassamme avoimesti ihailtu. Sen jäsenyyttä on pidetty niin tavoittelemisen arvoisena, että on syntynyt laajoja; psykologisia ja uskonnollisia elementtejä suoranaiseksi henkiseksi väkivallaksi yhdistäviä kansanliikkeitä, jotka pyrkivät muuttamaan toisenlaisiksi syntyneiden ihmisten persoonallisuutta ja identiteettiä, jotta hekin voisivat "eheytyä" tämän ryhmän jäsenyyden ehdot täyttäviksi.
Heidän on myyty meille edustavan luonnollista järjestystä. Kahden tuon ryhmän edustajan välistä unionia pidetään jopa pyhänä. Heidät on onnistuttu lanseeraamaan ainoana tahona, jonka vastuulle lasten kasvattamisen voi uskoa.

Vähän lähempi tarkastelu kuitenkin osoittaa, kuinka hataralla pohjalla kyseisen blokin argumentointi on. 
Miten heidän sukupuolikäyttäytymistään voidaan pitää universaalina ja luonnollisena jos luonto todistetusti tuntee satoja eläinlajeja, joiden piiristä löytyy tästä ideaalista poikkeavaa käyttäytymistä?

Luonnollisuutta perustelemaan on myös usein käytetty argumenttia heidän myötäsyntyisestä lisääntymiskyvystään. Tämä on kuitenkin yhä vähenevissä määrin totta, mikä näkyy erilaisten hedelmöityshoitojen kasvusta miljardiluokan bisnekseksi. 

Sen sijaan, että ryhmän edustajat hyväksyisivät sen jumalallisen tahdon, ettei heitä ole tarkoitettu lisääntymään, turvautuvat he mitä luonnottomiimpiin keinoihin itsekkään unelmansa tavoittelussa - usein jopa täysin ventovieraiden sukusoluja käyttäen! 

Näin tuotetaan jälkeläisiä, jotka eivät ole edes sukua vanhemmilleen! Entä näiden lasten oikeudet?
Tämä samainen joukko on myös vastuussa koko avioliittoinstituution perustan ja pyhyyden romuttamisesta - tosiasia, jonka tuon valtaapitävän eliitin lobbarit ovat onnistuneet meiltä piilottamaan esittäessään häikäilemättä väitteitään siitä kuinka "vain he ovat kykeneviä tarjoamaan vakaita puitteita perheelle". 

Maasta riippuen avioerotilastot kertovat tästä karua kieltään: eräissä maissa jopa 60 prosenttia heidän solmimistaan liitoista päättyy eroon. Suomessakin tämä luku on liki 50 prosentin pinnassa.
Seurauksena tästä moni noiden liittojen jälkeläisistä kasvaa yksinhuoltajaperheissä, vailla toisen; eri sukupuolta edustavan vanhemman tuomaa turvaa, jota tuon arvomaailman kannattajat pitävät välttämättömänä elementtinä lapsen sosiaalisaatioprosessissa ja oman sukupuoli-identiteetin muodostamisessa. 

Myös tämän argumentin kohdalla joudun paljastamaan teille synkän totuuden, jota teidän ei haluta tajuavan. Joka ikinen tämän ryhmän seksuaalisen orientaation tai identifikaation normista poikkeava yksilö on peräisin kahden tämän ryhmän edustajan muodostamasta perheestä.

Joka. Ikinen.

Tämän tosiasian valossa teoria ainostaan heille ominaiseksi väitetystä kyvystä "tarjota kestäviä rakennusaineita sukupuoli-identiteetin terveelle kasvulle" on vähintäänkin kyseenalainen. 
Lisäksi kyseisen joukon edustajat ovat tunnettuja sukupuolisesta hillittömyydestään. Sukupuolisuhteita harrastetaan estottomasti niin avioliittoa ennen kuin niiden ulkopuolella. Tämä kyseistä ryhmää leimaava hedonismi on johtanut siihen, että sukupuolisuhteiden tuoma hetkellinen hekuma valitettavan usein syrjäyttää ryhmän edustajien harkintakyvyn. 

Sukupuolisuhteita harjoitetaan yksilöiden kanssa, jotka eivät esimerkiksi sosioekonomisilta edellytyksiltään, henkiseltä vakaudeltaan tai yleisten elämänhallintataitojensa puolesta olisi välttämättä optimaalisin valinta. 

Ehkäisykin näiltä hurjastelijoilta unohtuu usein, mikä näkyy mm. myytyjä jälkiehkäisyvalmisteita ja raskaudenkeskeytyksiä kartoittavissa tilastoissa. 

Näidenkin turvaverkkojen olemassaolosta huolimatta kyseisen ryhmän edustajien holtittomuudesta seuraa huomattava määrä suunnittelemattomia raskauksia ja jopa tilanteita, joissa maailmaan saatetaan tieten tahtoen lapsia, joiden äiditkään eivät tunne lapsensa patrilineaalista perimälinjaa. 
Toisin kuin adoptiotilanteissa, joissa vanhempien taloudelliset, sosiaaliset ja henkiset edellytykset tarjota lapselle vakaa ja rakastava kasvuympäristö punnitaan pitkällisen ja perusteellisen prosessin aikana, ei ole olemassa mitään tahoa, joka etukäteen varmistaisi biologisin keinoin maailmaan saatettujen lasten vanhempien soveltuvuutta tehtäväänsä. 

Niinpä lapsia synnytetään ja kasvatetaan olosuhteissa, joista heitä joudutaan heidän oman turvallisuuden nimissä jopa viranomaisvoimin poistamaan. Biologinen lisääntymiskyky kun ei tämän ryhmän kohdalla mitenkään korreloi heidän edellytyksiään toimia vanhempana, olla vastuussa itsestään saati sitten toisista ihmisistä.

Tilastot ovat tämän suhteen yksiselitteisiä: hälyttävät 100% adoptioon annetuista lapsista on peräisin tästä ryhmästä. 

Luit oikein: 100%.
Tämä ryhmä on heteroseksuaalit - tehtävässään selkeästi epäonnistunut ryhmä, joka ei edes itse kykene ylläpitämään asettamaansa moraalista koodistoa saatika perustelemaan yhteiskuntamme perustana toimivaa yhdenvertaisuuden periaatetta räikeästi loukkaavia väitteitään johdonmukaisesti tai paikkaansapitävästi.

Kuinka kauan aiomme antaa tämän heterosaation ja sumutuksen  jatkua? Onko meillä varaa uskoa lastemme tulevaisuus näin edesvastuuttomien ihmisten käsiin?
Hyvää Prideviikkoa kaikille! Nähdäänkö huomenna Kansalaistorilla?

* * * 

Kirjoituksen innoittajana toimi Aito Avioliitto ry:n puheenjohtajan, sosionomin (AMK) ja vaimon Susanna Koivulan teksti.

_________________


            MS Grace_Viking Line_samppanjaristeily_Andalusian auringossa_ruokablogi_matkablogi_2

TYKKÄSITKÖ? KERRO KAVEREILLEKIN!

Sharing is caring Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kuppi meni nurin taas tätä Aito avioliitto-ihmisten argumentointia lukiessa.

   Kunpa siellä tajuttaisi katsoapeiliin ennen kuin niitä kiviä heiteltäisiin ja tutkimustilastoja vääristeltäisiin...

   Poista
 2. Kiitos, että kirjoitit tästä aiheesta! Aihe on tärkeä, ja minusta se avaa aina silmät tavallista tehokkaammin kun blogissa kirjoitetaan muusta kuin mitä suurimman osan ajasta. :)

  PS. Tämä ei liity kirjoituksen aiheeseen, mutta seuraamani perusteella tämän päiväinen blogikirjoitukseni saattaa kiinostaa sinua: Mustion Linna ja sen ravintolan kuuden ruokalajin maistelumenu.
  http://blogit.kauneusjaterveys.fi/pilketta/mustion-linna/

  VastaaPoista
 3. Olipa hieno teksti motek,ja sai minut muistamaan parin viikon takaista Tel Avivin Pride-tapahtumaa ja viikkoa. Tästä tekstiistäsi .Tästä tekstistä olisi pitänyt myös edesmennyt transsukupuolinen ent. siskoni/myöhemmin veljeni:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän Pride on kyllä ihan omaa luokkaansa <3

   Provosoivahan tuo toki on, mutta toivon mukaan saa edes jonkun ajattelemaan, miltä se eki siellä pöydän toisella puolella näyttää.

   Poista
 4. https://youtu.be/0Yhpqr7Fwsc?list=RD0Yhpqr7Fwsc

  VastaaPoista