"Andalusian auringossa- kulinaristiretkiä Jerezistä Jerusalemiin"- kirjani on nyt julkaistu - tässä ovat minun suosikkini kirjan resepteistä sekä mahdollisuus voittaa kirja omaksesi!
* * *
Olen saanut lämpimäiskappaleen kustantajalta käteen. "Onneksi olkoon", kuiskaa kustannustoimittaja ja rutistaa.
Tuijotan kirjaa epäuskoisena viinilasin äärellä. Selailen sivuja varoen ja yritän pistää ajatuksia järjestykseen. Itse kirja on laitettu pakettiin jo kuukausia sitten ja prosessin aikana sen sivuilta tervehtivät kuvat ovat tulleet jo kovin tutuiksi.
Katselen reseptejä ja palaan hetkessä takaisin niihin keittiöihin, joista ne ovat peräisin. Siihen aurinkoiseen päivään, jolloin yksi palestiinalaismamoistani opetti minulle sfihan tekoa. Siihen jaffalaisravintolaan, jossa ensimmäistä kertaa söin shish barakia.
Niihin kiireettömiin lauantai-iltapäiviin, jotka olen viettänyt tapasbaarikierroksilla ympäri eteläistä Espanjaa.
Ostoskierroksille Tunisin keskustorilla. Jerusalemin vanhan kaupungin kujille. Sen oman Andalusianunelmani terassille.
Enpä olisi silloin vielä arvannut, että kaikki nuo niin rakkaiksi tulleet paikat ja ihmiset päätyisivät kirjaksi. Ihan omaksi kirjakseni. Mutta siinä se nyt on.
En vieläkään tiedä, mitä tuntea. Vähän itkettää. Ja oksettaakin. Kaikki siinä on niin minua. Tai no, melkein kaikki.
Kantta suunnitellessa kustannustoimittajani näytti ehdotusta, johon päädyimmekin ja kysyi, olisiko minulla siihen vielä jotain lisättävää. Ehdotin seuraavaa:
"Vuoden paras keittokirja" - George Clooney.
Ei näytä menneen läpi.
Kantta suunnitellessa kustannustoimittajani näytti ehdotusta, johon päädyimmekin ja kysyi, olisiko minulla siihen vielä jotain lisättävää. Ehdotin seuraavaa:
"Vuoden paras keittokirja" - George Clooney.
Ei näytä menneen läpi.
Pikkuhiljaa seuraan liittyy ystäviä. Ja lisää viinilasillisia. Kirja kiertää pöydästä toiseen. Itkettää vähän lisää.
Seuraavana päivänä sattuu tukkaankin. Olo on entistäkin sekavampi, mutta siinä yöpöydällä se odottaa. Oma kirjani.
Eilen se oli ensimmäistä kertaa arvosteltavana Radio Helsingin Santsikuppi-ohjelmassa - ihanaisen Anikón arvion löydät täältä.
7.3. se on kaupoissa koko maailman kummasteltavana. En minä oikein tiedä, mitä sanoa. Toivottavasti tykkäätte. Toivottavasti edes osa siitä kirjaan menneestä rakkaudesta välittyisi teillekin.
7.3. se on kaupoissa koko maailman kummasteltavana. En minä oikein tiedä, mitä sanoa. Toivottavasti tykkäätte. Toivottavasti edes osa siitä kirjaan menneestä rakkaudesta välittyisi teillekin.
Jos tulet hankkineeksi kirjan, niin tässä omia suosikkejani sen tarjonnasta.
Tee nyt ainakin churroja. On muuten idioottivarma resepti (kertoo reseptin kolmeen kertaan testannut idiootti!)
Pöydässä alle puolen tunnin ja vegaanisuklaata (ja esim. soijamaitoa) käyttämällä myös vegaania.
Ja croquetoja. Näihin on lukijapalautteen mukaan ihastunut eräskin espanjalainen abuela...!
Yksi blogin kaikkien aikojen suosituimmista resepteistä ovat albondigas en salsa de tomato, joiden uusittu versio pääsi itseoikeutetusti myös kirjaan.
PS. Gluteeniton on muuten tämäkin resepti!
PS. Gluteeniton on muuten tämäkin resepti!
Arabivalloittajia on kiittäminen myös tästä heidän mukanaan Andalusiaan kulkeutuneesta kummallisuudesta: Berenjenas Fritas.
Ja kyllä, gluteenittomina!
Eriskummallisuudessaan ja helppoudessaan suosittelen myös reseptiäni yhden raaka-aineen israelilaissnacksiin bissliin- voin melkein luvata, että raaka-aineet sinulla jo on valmiina!
Yksi ehdottomasti parhaista kirjasta löytyvistä resepteistä ovat sfihat, eli arabialaiset minipizzat.
Ja shish barak. Tekisi melkein mieli sanoa, että parempaa en ole syönyt Lähi-idässäkään.
Ja tiedättekö mitä - taidanpa sanoakin!
Lähi-idässä niin kovin suosituista tahnoista kirjaan on päätynyt kaksi omaa suosikkiani: mutabbal sekä muhammara.
Carrilleras de cerdo eli Pedro Ximénez-sherryssä haudutetut possunposket eivät näytä paljon miltään - eivät raakana eivätkä edes tuntien hauduttamisen jälkeen.
Mutta se maku... Dios mio!
Mutta se maku... Dios mio!
Tätä Marokonherkkua tullaan varmaan näkemään myös kirjan julkkareissa...!
Ja ihan ehdottomasti maustearsenaaliisi kannattaa adoptoida kirjasta löytyvät ras el hanout, bokharat, nelimauste sekä za'atar.
Niiden basaareja henkivällä aromaattisuudella nostat vaikka lihapullasi ihan uudelle tasolle!
PS. Ad Librikseltä kirjan pääsee tilaamaan jo nyt. Kauppaan pääset tuota kuvaa klikkaamalla. Iiiiiiik.
Laitetaas samantien yksi kappale arvontaankin! Mitä kirjan reseptiä sinä haluaisit päästä testaamaan? Osallistut arvontaan vastaamalla alla olevaan kommenttikenttään - muistathan siis jättää myös yhteystietosi.
Voittaja arvotaan sunnuntaina 5.3.!
Jos taas haluat omasi jo ennakkoon (ja joko kirjailijan TAI George Clooneyn omistuskirjoituksella!), onnistuu sekin.
Laita siinä tapauksessa postia osoitteeseen erja@andalusianauringossa.com
Hinta (sis. postituskulut Suomeen) 23€.
Voittaja arvotaan sunnuntaina 5.3.!
* * *
Jos taas haluat omasi jo ennakkoon (ja joko kirjailijan TAI George Clooneyn omistuskirjoituksella!), onnistuu sekin.
Laita siinä tapauksessa postia osoitteeseen erja@andalusianauringossa.com
Hinta (sis. postituskulut Suomeen) 23€.
* * *
_________________
SAISIKO OLLA LISÄÄ?
TYKKÄSITKÖ? KERRO KAVEREILLEKIN!
Possunposket,ehdottomasti. Tosin qroquetot tulevat hyvänä kakkosena.
VastaaPoistaKirsi
<3 <3 <3
PoistaKirja on laitettu itselle tilaukseen jo muutama päivä sitten, mutta tätä ruuan ilosanomaa levittäisi mieluusti muillekin. Ehdottomasti ensimmäisenä selaan, josko sieltä tulisi vastaan jokin timanttinen mustekala resepti.
VastaaPoista-Mädi
ooh <3 kiitos sinulle <3
PoistaOnnea hienolta näyttävästä kirjasta! Mä aloittaisin churroilla....
VastaaPoistamuy excelente valinta :-)
PoistaIhania kuvia ja herkullisen näköisiä ruokia. Voisi kokeilla vaikka croquetoja. Paula
VastaaPoistaihana kuulla <3
PoistaMä en osallistu arvontaan, mutta tuun huutelemaan tänne innosta ja onnesta IIIIIIKKKKK <3 <3 <3 Mulle menee testiin varmaan koko kirja ;)
VastaaPoistavoi sua rakasta muruaakkostani <3
PoistaNäyttää ja kuulostaa kirjalta, jota haluan päästä tutkiskelemaan. En osallistu kuitenkaan arvontaan, halusin vain kertoa :) T. pitkäaikainen lukijasi
VastaaPoistaihana kuulla ja hei, suurkiitos kun olet ollut mukana matkalla <3
PoistaOnnittelut, aivan mahtavan kuuloisia reseptejä ja huikeita kuvia! Arabialaiset minipizzat menisivät varmaan ensimmäisenä kokeiluun.
VastaaPoista<3
PoistaKiitos, possunposket kiinnostavat! ...niin kuin kaikki muukin!
VastaaPoistaoi, miten ihana kuulla <3
PoistaMä haluaisin pistää klikkaillen ja ostaa kirjan mutta odotan arvonnan ensin! Ehdottomasti testaisin KAIKKIA mahdollisia reseptejä mutta silmiin iski tämä: "Ja shish barak. Tekisi melkein mieli sanoa, että parempaa en ole syönyt Lähi-idässäkään." - nyt meikä on myyty! :P Nam!
VastaaPoista(näinhän ei missään nimessä saisi sanoa koska kohta nurkan takaa hyppää keskusteluun joku intersektionaalisen kaiken mahdollisen kokemusasiantuntija joka tulee kertomaan, kuinka nyt syyllistyn pahimman luokan kulttuuriseen appropriaatioon... ;-) ! )
PoistaSfihat eli arabialaiset minipizzat uppoaisivat heti perheen miehille ( toki mullekin��) tämän kirjan haluan vaikka mitä kautta! Rosmariini16@hotmail.com
VastaaPoistaihan varmasti uppoaisivat :-) onnea arvontaan!
PoistaAh nuo tahnat❤💚 Hurjasti onnea ihanainen🌸🌹🍷🍹🍸
VastaaPoistatoda raba <3
Poistachurot tai possunposket tai kummatkin ja ihan kaikkia muitakin herkkuja. nim. kokkailija
VastaaPoistaihana kuulla - tervetuloa arvontaan!
PoistaVautsi, hurjasti onnea ihka omasta kirjasta! Näyttää ja kuulostaa niin superhyvältä!
VastaaPoistaKuola alkoi kirjaimellisesti valua, kun makustelin kuvia ja tekstejä. Aika monta pääsi jo nyt kokeilulistalle, ykkösenä kuitenkin shish barak. Myös ehdoton kokeiltava - churrot, pikkupizzat ja tahnat kiinnostavat. Enkä malta odottaa, että pääsen testailemaan possunposkea. Oi nam!
ne churrot... ei viikonloppua ilman niitä! kiitos mukanaolosta ja onnea kisaan!
PoistaPakko myöntää, että haluaisin kokeilla noita kaikkia. Ja kokeilenkin, kunhan saan kirjan käsiini! Ensin haluan tietysti yrittää voittaa sen arvonnasta, hehe :--)
VastaaPoistaNiin, ja tietysti hurjasti onnea! Ihan mahtava juttu. <3
suurkiitos <3 onnea arvontaan!
PoistaIhan huikeaa! Mäenkestämitenihaniaherkkuja! Kaikki näyttää niin hyvälle. Muta ehdottomasti haluisin maistaa shish barakia.
VastaaPoistano ihanaa <3 ehkä vielä maistatkin... ;-)
PoistaVau, onnittelut! :) Pitääpä tutustua teokseen kun se on julki, epäilemättä hankinnan arvoinen. :)
VastaaPoistakiitos kauniista sanoistasi <3
PoistaBerenjenas Fritas kuulostaa niin omituiselta että se olisi kokeilulistan kärjessä (ensin ehkä kuitenkin hieman churroja). Paljon onnea! :)
VastaaPoistano ihan ehdottomasti ensin churroja :-)
PoistaOnnea kirjallesi! Tuo Berenjenas Fritas vaikuttaa mielenkiintoiselta!
VastaaPoistagracias, gracias!
PoistaOnnea tuhannesti kirjasta! Kaikki näyttää niin herkulliselta, eniten houkuttelevat shifat, shish barak, albondigas en salsa de tomato, tuo viimeinen salaatti ja tietysti tahnat. Omnomnom!
VastaaPoistakiitos <3
PoistaIhanaa! Isot onnittelut kirjasta! :) Lähi-Idän keittiö on yksi suosikeistani, joten tähän opukseen on pakko tutustua tarkemmin.
VastaaPoistaooh <3
PoistaChurrot. Koska viimeksi Espanjassa en syönyt kuin jotain pahoja kauppakeskusversioita. Onnea kirjasta, se on huima saavutus!
VastaaPoistakiitos, kyllä se siltä vähän tuntuukin :-)
PoistaOnnea! Houkuttelevia kuvia!
VastaaPoistaSfihat-pikkupitsojen valmistus kiinostaisi ( tai niiden maistaminen)
tanja.dahlstrom@kolumbus.fi
kiitos - ihana kuulla! onnea arvontaankin!
PoistaOnnea kirjasta! Olen kokkaillut blogisi ohjeilla jo vuosia, olet velho reseptiikassa ;D Esittelemistäsi ohjeista possunposkien ohje menee varmasti kokeiluun!
VastaaPoistaoi kiitos <3 suurkiitokset halausten kera sinne <3
PoistaOnnea kirjasta, todella hienoa! Varmasti pitkän työn tulos. Mä varmaan kokeilisin ekana churroja, niitä kun on tullut monesti Espanjassa maisteltua.
VastaaPoistaEn osallistu kuitenkaan arvontaan, muutto edessä ja pistän entisetkin kirjat kiertoon.
kiitos kommentistasti - churrot ovat ehdottomasti yksi parhaista resepteistä!
PoistaTuhannesti onnea!! Kaikki ruoat näyttää ja kuulostaa kyllä niin hyviltä etten osaa päättää minkä ensin tekisin. Mutta churrot jätän kyllä tekemättä. Niistä tuli kammo Espanjassa! :D
VastaaPoistaeikä! miten churroihin voi tulla... kammo?
PoistaIhanaa, olen niin iloinen puolestasi. Onnea vielä tämänkin kautta. Kirja näyttää todella houkuttelevalta ja nuo tahnat <3
VastaaPoistakiitos, muru x
PoistaOnnea kirjailijalle! :) Noi kuvat näyttää houkuttelevilta ja etenkin churrot sai veden nousemaan kielelle... Haluaisinkin kokeilla niiden tekemistä, sillä parhaat syömäni churrot olivat vaihtokaverin kokkailemat.
VastaaPoistaerinomainen valinta ;-)
PoistaNuo pitsat näytti myös hyvältä... ihana lukea tällaista josta huokuu innostus ja rakkaus aiheeseen. Onnea ja menestystä uudelle kirjalle!
VastaaPoistaoi miten sydäntälämmittävää lukea palautettasi <3 kiitos!
Poista
VastaaPoistaHenna Kyyrä27. helmikuuta 2017 klo 9.54
Nuo kaikki kuvat on niin syötävän hyvännäköisiä, että melkein tuntuu kuin olisi tuossa edessä valmiina syötäviksi :) Mä lähtisin ensin liikkeelle tahnoista mutabbal sekä muhammara. Niin kaipaan iltaa mihin kuuluisi nuo, muita hyviä purtavia (mitä varmasti kirjastakin löytyy), viini ja ystäviä...
Onnea kirjasta. Ja olisi kyllä ihme jos ei yhtään itkettäisi :)
voi kiitos ihanista sanoistasi!
PoistaOnpas hyvännäköinen kirja! Ja tiiserit saivat jo veden kielelle... Onnea kirjasta!
VastaaPoistakiitos, gracias, shukran ja toda raba <3
PoistaShish barak näyttää todella hyvältä, samoin kuva churroista on todella herkullinen. Näistä varmaan lähtisin liikkeelle. Lämpimät onnittelut kirjasta, voin vain yrittää kuvitella miten mieletön fiilis tulee, kun näin näkee oman työnsä tuloksen. Olen seurannut blogiasi alusta asti ja pitkäjänteisellä työlläsi ja panostuksellasi blogiin olet ehdottomasti kyllä tämän kirjan ansainnut. Onnea ja menestystä myös tuleviin projekteihisi!
VastaaPoistat. Marjukka / vanillarose@hotmail.fi
no nyt kyllä tuli taas vähän itku <3 Kiitos kun olet ollut mukana jakamassa tätä matkaa ja ymmärrät myös kaiken sen tähän menneen työn <3
PoistaHei niiiiin paljon onnea onnea ja mahtavuutta! En malta odottaa, että saan upottaa hampaani näihin herkkuihin <3.
VastaaPoistaihanaa <3 <3 <3
PoistaOnnea! Ihanannäköinen kirja! Arabialaisia pikkupizzoja ja tahnoja kokkailisin ensimmäiseksi.
VastaaPoistaAnna Lontoosta
thank you ever so much, Anna from London <3
PoistaOnnea paljon! Mahtava juttu tämä kirjan julkaisu. Tosi ihanalta näyttää kaikki. Churroja voisi näistä resepteistä vaikka ensiksi testata. Niitä ei ole tullut aikoihin syötyä :).
VastaaPoistasitä ei aina tule muistaneeksikaan, kuinka helppoja ne ovat <3
PoistaOnnea vielä tätäkin kautta kirjasta!
VastaaPoistaShish barak on minun valintani. On piiiiitkä aika kun niitä olen missään saanut, joten ilmeisesti pitää ruveta tekemään itse : D
no niin pitää :-) suosittelen pyörittelemään kerralla isommankin satsin pakkaseen, josta voi sitten tarpeen tullen haudutella ne kypsiksi (ovathan ne vähän aikaavieviä...)
PoistaPikkupitsat ja churrot laittaisin heti testiin :)
VastaaPoistaPeukut pystyyn että voitan! pylkkanen.johanna@gmail.com
peukut pystyyn täältäkin!
PoistaPaljon Onnea kirjan johdosta! :-)
VastaaPoistaKaikki yllä nähdyt ohjeet vaikuttavat taivaallisen hyviltä, mutta huomioni kiinnitti erityisesti albondigas en salsa de tomato.
julia.hakkanen@hotmail.com
ihana kuulla <3
PoistaMinipitsat vaikka... ja mausteita pitää hankkia...
VastaaPoistaOonjustiina@ gmail.com
:-)
PoistaPakko varmaan ostaa tama seuraavalla Suomen reissulla, mutta osallistunpa silti arvontaankin. Mulla kokeiluun lähtisi heti mutabbal-tahna.
VastaaPoistaHuikeasti onnea kirjan johdosta! :)
T: Tunisin Heidi
merci beaucoup - tant gentil de toi, Heidi de Tunis <3
PoistaMinipitsat kuulostavat herkullisilta :)
VastaaPoistaanna_88@luukku.com
mahtava kuulla :-) onnea arvontaan!
PoistaSfihat minipizzat olis mun makuun - saattais olla että perhekin tykkäisi!
VastaaPoistaOnnittelut kirjasta!
- amalfinsitruunat@gmail.com
veikkaan ihan samaa :-)
PoistaNo niitä Churroja ainakin! :)
VastaaPoistano sitä minäkin :-)
PoistaAlbondigas en salsa de tomato näyttää houkuttelevalta, se varmaankin menisi ensimmäisenä testiin :)
VastaaPoistamuchas gracias <3
PoistaNo mutta possunposkia, ehdottomasti ja tuo appelsiini granaattiomena salde, ihan varmasti. Upeat kuvat.
VastaaPoistakiitos x
PoistaNyt tekis mieli laulaa, kun olen niin onnellinen siitä, että sain kirjasi ihan pikavauhtia omaan lukunurkkaani ja dokulampun alle tutkailtavaksi. On se vaan niin upee, ihan joka sivu ja kuva ja tekstit ja kaikki johdattelut kuhunkin aiheeseen. Kuvat antavat ns. mattapintaisina, juuri sen oikean tunnelman tempaistakseen minut mukaan matkalle. Suurkiitokset urakastasi, nyt on koko homma kansien välissä nautinnollisia hetkiä varten.
VastaaPoistavoi kun tietäisit kuinka onnelliseksi sanasi minut (aina) tekevätkään <3 en olisi arvannut että valintoja tulisi ihan noin paljon (niinkuin juuri paperin valinta!) mutta lohduttavaa kuulla, että valinnat ovat ilmeisesti menneet putkeen.
PoistaNautinnollisia hetkiä sinulle kirjan parissa - eniten olenkin odottanut juuri sitä, että sinä saat sen tutkailtavaksi <3
Jaettu onni on tuplaonni! Kyllä hyvää kannattaa aina kehua. Kaikki valintasi ovat menneet todella putkeen visuaalisessa kokonaisuudessa. Ystävänkin voi yllättää näin hienolla kirjalla. Olen mukana arvonnassa :)
PoistaOnnittelut oman ruokakirjan johdosta, hienoa! Hmm..hyvältä näyttävät ruoat ja herkut. Testaisin ehkä ekana croquetoja. Nimistä on vaikea sanoa voisinko itse syödä mitäkin herkkua, sillä en ruokalistalleni ei kuulu punainen liha, toki varmaan voi osaa tuunana, mutta ei se sitten ihan sama ole. :)
VastaaPoistacroquetoihin voi käyttää melkeinpä mitä vain... mutta oma suosikkini ovat ehdottomasti ne lihaa sisältävät :-)
PoistaVau onnea!:) churrot olisi ensimmäisenä kokeilulistalla😛
VastaaPoistaJansku92@hotmail.com
juuri niin pitääkin :-)
PoistaKaikki kuvat näytti aivan mahtavilta ja resepteistä menisi varmasti suuri osa kokeiluun kotikeittiössä, mutta jostain syystä noi minipizzat alkoivat kiinnostaa nyt eniten!
VastaaPoistaei mikään ihme <3
PoistaOnnea omasta kirjasta! Varmasti on kova työ takana päin. Ihanan houkuttelevia kuvia! Tulee ihan vesi kielelle. Erityisesti alkoi kiinnostaa nuo Lähi-Idän tahnat, ikinä ei ole tullut kokattua mitään sinne päinkään.
VastaaPoistasydäntä lämmittää- kiitos <3
PoistaMukana arvonnassa! :)
VastaaPoistaAloittaisin varmasti ensimmäiseltä sivulta ja tekisin viimeiseen sivuun asti, olen blogistasikin tehnyt jo niin montaa reseptiä, että tästä kirjasta haluaisin kokeilla kaikki <3
voi sua <3 just teille tää kirja on tehtykin !
PoistaChurrot <3
VastaaPoistahilsan@luukku.com
<3
PoistaÄääk! Meni ihan kylmätväreet ja nousi kyyneleet silmiin kun luin tätä ja katselin noita upeita kuvia. Ja paljon onnea! En malta odottaa, että pääsen nappaamaan tuon ostoskoriin, katselemaan lisää kuvia ja testailemaan, kuinka blondivarmoja reseptejä sieltä löytyy. :D Churroja en ole ikinä maistanut, joten se varmaan menisi heti ensimmäisenä testiin, mutta seuraava olisi varmaan sitten tuo albondigas en salsa de tomato. Näyttää ihan laittoman hyvältä.
VastaaPoistakirjan saa käteen vielä tällä viikolla kun laittaa postia osoitteeseen erja@andalusianauringossa.com
PoistaPS.noita churroja toivoisin IHAN KAIKKIEN kokeilevan :-)
Isot onnittelut hienosta kirjasta! Eihän noista resepteistä voi vain yhtä valita. Täytynee laittaa postia, josko sen saisi nimmarilla :).
VastaaPoistano ihan ehdottomasti - ensimmäinen laatikko alkaa jo tyhjetä...!
PoistaOnnittelut kirjasta! Tällainen makumaailma on kovasti mieleen mutta vaatisi harjoittelua omassa keittiössä. Ehkä tahnoista olisi helppo aloittaa.
VastaaPoistaArvonnassa mukana!
humppalulla (at) gmail.com
<3
PoistaAivan mahtavalta näyttää! Nuo churrot olisi heti kärkeen sellainen, että tuollaisia pitäisi kokeilla. Kaiken kaikkiaan värikkäitä ruoka-annoksia, tykkään. Ja onnittelut jo etukäteen varmasti yhdestä unelmien täyttymisestä :-)
VastaaPoistausko pois - ne on just niin idioottivarmoja!
PoistaHurjasti onnea! Tekstistä välittyi liikutus tällekin puolelle ruutua, ja kuinka herkullisen näköisiä ruokia ja värejä, ahh! Nuo paistetut munakoisot kenties tahnoilla höystettynä kiinnostaisivat, ja makaronisnacksit(?!). Sfihat tulivat, hassua kyllä, itselle tutuiksi Brasiliassa ja churrot Espanjan sijaan Portugalissa, heh. :)
VastaaPoistaaah - näin sitä oppii itsekin :-)
PoistaUpea teos, paljon onnea kirjalilijalle! Ja mun on varmaankin pakko sanoa churrot, sillä viime viikolla kirjoittelin juuri Espanjasta ja ohimennen churroistakin. Sen jälkeen shish barak ja sen jälkeen ehkä pikkupitsat. Äh, mulla jäi iltapala syömättä ja nyt herahti kyllä pahasti vesi kielelle!
VastaaPoistakirjailija kiittää ;-)
PoistaOikein paljon onnea kirjasta. Mahtoi siinä olla hommaa ja ruuat sai varmaan tehdä useampaan kertaan, että sai kokeiltua, kuvattua jne.
VastaaPoistaChurrot vois olla hyviä mutta jos oikeen rohkeaksi heittäytyisin, niin eiköhän noita voisi kokeilla muitakin.
kiitos <3
PoistaLähi-idän ruoat on suurta herkkuani. Ehkäpä aloittaisin noista tahnoista ja muista sen alueen ruoista. Nam! Oikein paljon onnea!
VastaaPoistakiva kuulla <3
PoistaIiiiik, mahtava juttu :) Onneksi olkoon! Mä en omista yhtäkään reseptikirjaa, mutta miten minusta tuntuu, että tämä olisi sellainen, joka minunkin kannattaisi hankkia! Vaikka ihan vain idioottivarman churro-reseptin takia :)
VastaaPoistano pakkohan sitä on suositella :-)
PoistaOnneksi olkoon! Ei sitä jokainen omaa kirjaa ole tehnytkään. :) Ja kuvat ovat jälleen aivan fantastisia. Churroja pitäisi varmasti testata ihan senkin takia kun tv-ohjelma Serranon perheessä vetivät niitä, joka päivä aamupalaksi.
VastaaPoistano vähintäänkin :-)
PoistaIhania reseptejä ja kuvia! Shish barak kuulostaa kyllä kiinnostavalta, mutta kaikki muutkin!
VastaaPoistakiitos <3
PoistaVoi apua! Minähän testaisin kaikki!
VastaaPoistaSuuret onnittelut kirjan johdosta - näyttää jo kuvien perusteella ihan tosi kauniilta!
no mutta parempaa palautettahan ei voi saadakaan <3
PoistaOot mun idoli! Oma ruokakirja on varmasti jokaisen ruokabloggaajan haave, niin myös minun. Idea on jo, mutta toteutus onkin sitten toinen juttu. Jonain päivänä, varmasti. Olen kerran yrittänyt tehdä churroja, mutta niistä tuli lähinnä epämääräisen muotoisia pikamunkkeja. Jos reseptisi on pomminvarma, on sitä testattava. Onnea vielä, sitkeys ja kova työ palkitaan! :)
VastaaPoistavoin kertoa, että vasta kolmannen hienosäädön jälkeen tulos oli niin mieluinen, että sen jälkeen se on onnistunut vasemmallakin kädellä :-) Pomminvarma siis! Suurkiitos onnitteluistasi <3
PoistaAivan mieletön paketti. Sovitaanko, että ensi kerralla ei noin houkuttelevia kuvia :-) Vesi tulee kielelle vaikka ei ole nälkäkään.
VastaaPoistasehän vain kertoo siitä, että ainakin jotain on tullut tehtyä oikein :-)
PoistaOnnea kirjasta, aivan mahtavalta näyttää! Ehdottomasti haluan sen itselleni jollain tavalla saada! :D Niin upeita kuvia, innolla odotan pääseväni selailemaan ensin ja sitten kokkaamaan. :) Heti tulee mieleen montakin reseptiä, joita kokeilisin, mutta ehkä ihan ensimmäisenä testiin pääsisi berenjas fritas. Salla
VastaaPoistakiitos kovasti <3
Poistasalla.ezzaiali@gmail.com
VastaaPoistaLämpimät onnittelut omasta kirjasta! :) Kokeilisin minipizzoja sekä mutabbal- ja muhammara-tahnoja. (piivoitto@gmail.com)
VastaaPoistakiitoksia kovasti - onnea arvontaan!
PoistaOnnea tosi paljon! Ai että kun tuli nälkä. Kaikki näyttää niiiiiin herkulliselta! Ehkä noita churroja lähtisin kuitenkin ekana kokeilemaan. Vapuksi sopis hyvin!
VastaaPoistase onkin hyvä valinta - sain juuri kuvatodisteita siitä, että eräskin niitä testannut on niitä parhaillaan vääntänyt kotikeittiössään :-)
PoistaValtavasti onnea herkullisesta kirjasta. Tahnat menisivät ehdottomasti heti testiin.
VastaaPoistakiitoksia kannustuksesta tännekin <3
PoistaOnnea kirjasta!Churrot lähtis kokeiluun.
VastaaPoistanelliina(@)yahoo.com
niistähän näyttäisi tulevan vallan hitti :-)
PoistaHurjan paljon onnea kirjan johdosta! Berenjenas fritas näyttää superherkulliselta! Nälkä tuli jo kuvia katsellessa :)
VastaaPoistaminuhno@gmail.com
gracias <3
PoistaChurroja kokeilisin ensiksi.
VastaaPoistaTiina
miumiu83 at gmail.com
hyvä että maistuisi :-) onnea arvontaan!
PoistaSuuret onnittelut! Blogiasi seuranneena voin arvata että tuo on ollut iso työ! Toivottavasti kirja löytäää lukijansa!
VastaaPoistaChurrojen perään minäkin olen :-D
Unohdin näköjään sen sähköpostini joten laitoin sen sinulle erikseen tulemaan...
PoistaPerille tuli! Kiitos mukanaolostasi matkan varrella ja onnea arvontaan!
Poistatarkista s-postisi - onnetar oli myöten <3
PoistaCroquetot kuulostavat herkullliselle :)
VastaaPoistammyheartishere@gmail.com
gracias, gracias <3
PoistaOnnea, onnea esikoisesta!
VastaaPoistakiitos <3
PoistaPaljon onnea, upeaa työtä! Kaikki näyttää herkulliselta, mutta arabialaiset minipizzat voisi päätyä Merjan testikeittiöön :)
VastaaPoistakiva kuulla :-)
PoistaPaljon onnea kirjailijalle! Upeat kuvat!
VastaaPoistaKaikki ne reseptit joissa on granaattiomenaa, näyttävät tosi herkullisilta!
no niitähän löytyy :-)
PoistaPaljon onnea kirjasta. Näyttä tosi upealta. Melkein kuola alkoi valua.
VastaaPoistaChurrot ja possun posket menis kokeiluun ekana.
pirjo.skytta@hotmail.com
kiva kuulla!
PoistaOnneksi olkoon! Oma kirja on unelma! Testaisin resepteistä Churroja :)
VastaaPoistaniitä tekisi mieli minullakin nyt :-)
PoistaOnnea! Kaikki näyttävät ihanilta, mutta ehkä se olisi kuitenkin suklaisen aamun vuoro eli churroja pöytään :-)
VastaaPoistavuo-cho(at)hotmail.com
kiitoksia - nyt vain sitten jännätään sitä yleisön reaktiota... :-/
PoistaJuuri tulin Marokosta ja tässä näyttäisi olevan aikalailla samanlaista herkullista makumaailmaa, toivottavasti pääsen pian hypistelemään kirjaa käsiini! :) (En osallistu arvontaan).
VastaaPoistaseurasinkin Instasta - niin ikävä niitä värejä!
PoistaTodella taidokkaat ruokakuvat kruunaavat tuon kokonaisuuden, jokainen annos vaikutti herkulliselta! Söin churroja vasta nyt talvella ensimmäistä kertaa ja ai ai ne oli hyviä!
VastaaPoistakiitoksia -toivon todellakin että tulette tykkäämään kirjasta!
Poista