maanantai 13. heinäkuuta 2015

Lontoon ruokatrendit 2015

* * * 

For English please see here

* * * 

Mikä on Lontoon kuumin ruokatrendi? Mitä sinunkin pitäisi nyt juoda? Mikä on täydellisen ramenin salaisuus? Mikä on seuraava puuro?

Kävimme Lontoossa tutkimassa asiaa - lue koko juttu ruoka.fi-sivustolta!

_________________


SAISIKO OLLA LISÄÄ?


      

38 kommenttia :

 1. Tuli niin kova kaipuu Lontooseen, ihan pakko päästä sinne ensi vuonna. Kiitos kirjoituksesta :)

  VastaaPoista
 2. Tuli niin kova kaipuu Lontooseen, ihan pakko päästä sinne ensi vuonna. Kiitos kirjoituksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää on tulossa, honey :-) Itselläkin oli ehtinyt vierähtää ihan luvattoman kauan edellisestä visiitistä. On se montaa asiaa, mutta huikea se on ihan ehdottomasti <3

   Poista
  2. Perhe päätti siltä istumalta, että reissuun on päästävä. Lentoja katsottu ja pian varataan, kun mies palaa tyäreissultaan pankkikortin kera :D Wales ottaa suurimman osan ajasta, mutta kaksi päivää yritetään mahduttaa Lontoolle.

   Poista
 3. No niin, täälläkin alkoi taas kaipuu kotiin vaivaamaan ;)

  VastaaPoista
 4. Lontoossa kyllä varmasti riittää tarjontaa ruuan suhteen, yksi hyvä syy lisää matkustaa sinne! :)

  VastaaPoista
 5. Minä keskityin viimeksi Lontoossa ihaniin aamupaloihin. Satsasin niihin ja söin muuten vähän mitä sattui. Lontoossa on kyllä niin kaikkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aah. noista olisi kiva kuulla lisääkin! meillä oli hotellissa (Hilton Metropol) hyvä brekkis kyllä, sen suhteen Hilton ei koskaan petä. Muissa hotelleissa joissa olen Lontoossa majaillut on usein tosin ollut vain se "continental" eli muutama kuiva paahtoleivän käntty ja hilloa ;-)

   Poista
 6. Voi Lontoo... milloinkohan sinne taas pääsisi ♥ Pubiruoka on kyllä parasta, nuo muro- ja puurobaarit vähän naurattavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niissä on kuule hipsteriparrat niin tosissaan veloittamassa 8 puntaa murokulhosta... :-) tällä reissullla jäi bangers&mash saamatta - hyvin tehtynä se on ihan pala taivasta <3

   Poista
 7. Ruokamatkailu kiinnostaa kovasti, mutten oikeastaan koskaan ole mieltänyt Lontoota varsinaiseksi ruokakohteeksi. Ehkä pitäisi joskus kokeilla. :)

  VastaaPoista
 8. Voi polenta sentään! Rakastan vanhaa kunnon perunamuusia ja sen pari kertaa kun olen polentaa saanut, olen pettynyt: se näyttää muusilta mutta onkin sitten aivan jotain muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. perunamuusi on kylä lohturuoista se ihan parhain. Kokeiles hei näitä: http://www.andalusianauringossa.com/2014/03/gluteenittomat-ranskalaiset.html

   Poista
 9. Ruoka ja matkailu kuuluvat mielestäni yhteen ja haluan aina päästä kokeilemaan paikallisia juttuja ja perinteitä. Olisipa mukava päästä maistelemaan tuonnekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ruokamatkailu on kyllä ihan paras tapa tutustua maailmaan <3

   Poista
 10. Lontoon street food -festareille olisikin aika huippua lähteä! Hyvä ruoka on niiiiiin tärkeä osa matkailua! Mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän sitä on vamis juoksemaan hyvän ruoan perässä. Nuorena riitti, että keitti kupillisen nuudelia :).

  VastaaPoista
 11. Itse suuntaan Harwood Armsiin tämän postauksen perusteella.

  VastaaPoista
 12. Mielenkiintoista! Hitusen olen laiska erilaisille food-festareille lähtemään, koska tungos ja häslinki ärsyttävät. Mutta siis vinkkien antajana ja uusien trendien esiintuojana toimivat kyllä loistavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näin on. hienoinen klaustrofobia nousee pintaan itselläkin hirveässä ihmistungoksessa... :-/

   Poista
 13. Nam! Englantilaisen keittiön takavuosina nauttima kyseenalainen maine vaikuttaa olevan enää kaukainen muisto.

  Artesaanisiidereitä odotellessa...

  - Miika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se perusbrittikeittiö ole kai vieläkään kovin kummoista, mutta etnisen puolen ne kyllä handlaa :-)

   Poista
 14. Lontoossa on kyllä ihanan monipuolinen ruokatarjonta. Jos jotain tekee mieli, sitä löytyy varmasti. Ramen-trendistä tykkään erityisesti! :-)

  VastaaPoista
 15. Näinpä juuri! Lontoo ei tosiaan ole enää mikään fish and chips -paikka vaan kaikenlaista ihanaa herkkua löytyy joka kulman takaa. Viimeksi kun käytiin, löydettiin mahtava intialainen fuusiokeittiö :)

  VastaaPoista