lauantai 15. elokuuta 2015

#Paskakesä2015 ja tyttöleffakliseitä

* * * 

For English please see here

* * * 

No kyllähän te tiedätte: ne häshtägit joilla on nyt muutaman kuukauden ajan julistettu tämän olevan Se Elämäni Kesä? Paras Kesä Koskaan? Ihan noin ei käynyt allekirjoittaneelle. #Semikäeitapavahvistaajamuitavoimaannuttaviakliseitä, ehkä. #Paskinkesäkoskaan, ehdottomasti. Mutta mikäs siinä - eihän seuraavaan yritykseen ole aikaa kuin noin 10 kuukautta. Jaksaa, jaksaa. Vaikka paskaa, paskaa.

Kesän ensimmäinen kuukausi meni sairastaessa ja sitä seuraava särkynyttä sydäntä paikkaillessa. Sitten oltiinkin jo elokuun puolivälissä. Koululaiset aloittelivat uutta elämäänsä minun yrittäessäni haudata vanhaani... enkä ollut vielä saanut syötyä edes kesän ensimmäistä jäätelöäni!

Minulla oli siis kaksi chick flick-kliseistä vaihtoehtoa: joko jäädä sängynpohjalle pakoon maailmaa, odottamaan elämän jatkumista ja haaveilla Sen Oikean Ihmisen löytymisestä tai nousta sieltä sängystä, ottaa maailma vastaan, päättää jatkaa elämää ja olla itse Se Oikea Ihminen. If you want to get shit done, get it done yourself. Hah! Mitäs tuosta voimaannuttavasta päivän mietelauseesta sanot, Paolo Coelho!

Onneksi on netti. Se kun on täynnä paitsi niitä chick flickejä, myös matkatoimistoja. Toiveita ei ollut paljoa: aurinkoa, merta ja mustekalaa. Viisi minuuttia myöhemmin olin siirtynyt sanoista tekoihin ja tuijotin tietokoneen ruudulla varausvahvistusta. Lähtö huomenna, suuntana Kreikan Korfu ja Albanian Aurinkorannikko! Jos sieltä löytyy vinkkejä kumpaankaan, niitä otetaan ilolla vastaan!

Matkalaukkuun tiensä tulevat löytämään bikinit, bling blingiä, muutama kirja, aurinkohattu ja sukelluskengät (tottakai minulla on sukelluskengät! Voitteko kuvitella järkytykseni kun Egyptissä kuulin, että maailmassa on kengät, joita en vielä omista!). Suunnitelmissa on unohtaa minuuttiaikataulut ja suorittaminen ja rentoutua. Syödä mustekalaa, ottaa aurinkoa ja sukeltaa. Ihan oikeasti lomailla- ensimmäistä kertaa vuosiin (en tosin pistäisi pahakseni, jos onnistuisin välttämään myös ryöstön, raiskauksen tai murhan uhriksi joutumisen!) 

Liity siis mukaan Instagramissa @andalusianauringossa ja Twitterissä @andalusianablog! Kutsu kaveritkin!





Suunnattomasti kiitoksia jo tässä vaiheessa kaikille teille ihanan kannustavia kommenttejanne jättäneille lukijoille. Luulin itkun jo loppuneen, mutta melkoinen Niagaran putoushan niitä lukiessa tuli. Olette te kyllä. Ihan parhaita 

Nimimerkit Elina ja Anonyymi (Aivan hirmuisesti tsempityksiä vastaavaa dieettiä noudattavalta itkusilmältä. Jos et kunnolla osaakaan Kate Mossin riutumista, osaat niin paljon muuta! Blogiisi koukuttuneena tiedän:-) Hei, me selvitään kyllä! Voimia!) laittaisitteko yhteystietojanne tulemaan osoitteeseen undertheandalusiansun@gmail.com


_________________


SAISIKO OLLA LISÄÄ?


      


50 kommenttia :

  1. Lämpöistä, rentouttavaa ja huikeaa lomaa, olet sen ansainnut ja paljon muuta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos muru - olen aika innoissani pitkästä aikaa ja se tuntuu niiiiiiiiiiiin hyvältä <3

      Poista
  2. Ihanaa, ihanaa, IHANAA matkaa rakas <3 Ilmottele mulle koska palaat niin nähdään ja mä pääsen kateellisena ihailmenaa sun päivetystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I will :-) lisää syitä toivoa, etten löydy matkalaukkuun sullottuna, kilon palasiksi paloiteltuna ruumiina...!

      Poista
  3. Hyvää lomaa :) Mullekin maistuis tuollainen turnee mustekaloineen ja sukelluksineen...

    VastaaPoista
  4. Hyvää & rentouttavaa matkaa! Mäkin kyllästyin ja lähden viikon päästä Kosille :) ehkä se kesä siitä aukee kun +34 auringossa, hyvää ruokaa unohtamatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä se kesä tästä vielä alkuun saadaan :-) mahtavaa reissua sinnekin!

      Poista
  5. Motek ihanainen,tuo on kyllä hyvä päätös ja nauti kunnolla,unohda murheet hetkeksi ja vaan nauti ja kerää voimia:) Halit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos. hyvältä tuntuu ja toivottavasti se hyvä olo jatkuu vielä pitkään reissun jälkeenkin <3

      Poista
  6. Nauti matkasta, lämmöstä ja lonkeroista!

    VastaaPoista
  7. Ihmeellisesti sieltä synkkyyden syövereistä aina vaan noustaan, vaikka ei pahimmalla hetkellä siltä tuntuisikaan. Tsemppiä! Jos on aikaa, suosittelen tekemään Korfulta retken mantereen puolelle Pargaan!

    VastaaPoista
  8. Olipa hauskasti kirjoitettu postaus. Ihanaa lomaa sinulle, olet sen ansainnut (vaikka yleensä ottaen olen sitä mieltä, ettei lomaa tarvitse erikseen ansaita: lomaa tekee aina hyvää, ihan jokaiselle).

    VastaaPoista
  9. Oi, ihanaa Kreikan matkaa! Ja oikein lomaakin vielä (kun matkailuhan ei aina ole lomaa!), kuulostaa oikein hyvällle. Toivottavasti saavutat tavoitteesi rentoutua :)

    VastaaPoista
  10. Toivottavasti sun loppukesäsi menee kuitenkin putkeen, vaikka pari kuukautta kurjaa on ollutkin. Ainakin puitteet näyttäisi olevan kohdallaan. Mukavaa reissua!

    VastaaPoista
  11. Oikea asenne, sanoista tekoihin indeed! Parhaat matkat ovat juurikin näitä extemporelähtöjä, hieman sekavassa mielentilassa päivän varoitusajalla buukattuja reissuja! :) Varmasti tulee mahtava ja rentouttava loma juuri oikeaan kohtaan. Ihanaa reissua!

    VastaaPoista
  12. Aurinko ja aika, ja kenties lasi viiniä, ne parantaa paljon asioita. Ota kaikki irti ja nauti ja ihan hurjan paljon tsemppiä!

    Jossain vaiheessa ne asiat tuppaavat jotenkin päin lutviutumaan, vaikkei siltä ihan just ehkä nyt tunnukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos tsempistä - pakko kai se on uskoa. Ja kyllähän auringonpaisteessa (viinilasi kädessä!) kaikki tuntuu vähän siedettävämmältä...!

      Poista
  13. Onneksi kaiken ikävän keskellä pääset reissuun. Nauti!

    VastaaPoista

  14. Upeeta ja aurinkoista reissua, toivottavasti ens kesä on parempi!

    VastaaPoista
  15. Mahtavaa lomaa! Sä olet sen ansainnut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos <3 aika lopussa ovat voimavarat - pienoinen aurinkotankkaus on kyllä kohdillaan!

      Poista
  16. Niin sitä pitää! Elämä on liian lyhyt käytettäväksi suremiseen! Pää pystyyn ja pilkettä silmään! :) Oikein ihanaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. päivä (ja viinilasi) kerrallaan...! kiitos sinnekin x

      Poista
  17. " #Paskinkesäkoskaan, ehdottomasti. "

    Joopa-joo. Taidan liittyä tähän osastoon myös ...#niinvittumainenkesäettäeikoskaanenää.

    Siinäpä mun tunnelmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I feel you x Tsempit sinnekin. #koskatämäpaskaoikeinloppuu

      Poista
  18. #novoinytperkelemillainenkesäsulla

    Toivottavasti Albanian aurinkorannikko ja Korfu tarjoaa mukavat puitteet lomalle! Uskoisin näin :-)

    Ja hei, muuta ensi talveksi eteläiselle pallonpuoliskolle, niin saat uuden yrityksen hyvään kesään nopeammin :-D No joo, kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja jotta tekemisen puute ei lopu kesken, niin heitin sinua Liebster Award -haasteella, kun en huomannut että sitä olisi tehnyt: http://www.rantapallo.fi/kohteenamaailma/2015/08/23/11-minitarinaa-maailmalta/

      Poista
  19. Hyvää Kreikan matkaa! Ja voit vielä tuntea itsesi erityisen hyväksi ihmiseksi, kun matkustamalla Kreikkaan tuet maata kriisin keskellä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ooh - no siinäpä on hopeareunusta :-) kiitos tuosta!

      Poista
  20. Ihana matkaa ihaniin maisemiin. En ole käynyt Kreikassa enkä Albaniassa, joten esitän etenkin Albanian osalta juttutoiveen!:)

    VastaaPoista
  21. Toivottavasti on ihana reissu! Alkakoon siitä uusi aika myös sinulle. Uusia kesiä tulee kyllä.

    VastaaPoista
  22. Toivottavasti ihanalta kuulolstavat reissukohteet kääntää kesän suunnan niin, että se voi lopulta olla kuitenkin ihan hyvä loppukesä!

    VastaaPoista
  23. Sydänsurut on hanurista, mutta niitä onneksi selviää. Loma ja aurinko auttavat varmasti, sulla on ihana reissu tulossa. Hyvää matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on, On ja O N ! pusketaan sitten tämänkin läpi...!

      Poista
  24. Ihanaa reissua ja mahtavia mustekaloja! Reissaaminen on mun suosikkilääkettä sydänsuruihin, joten toivotaan että toimii sielläkin. :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aurinko ja mustekalat. kyllä ne aina valiumin voittaa ;-)

      Poista