torstai 26. marraskuuta 2015

Kuka minä olen?

Tuossa taannoin (voiko keski-ikäisempää ilmaisua olla?) voittamani Indiedays Blog Awards- palkinto sinkosi minut ihan eri ihmisyyden kategoriaan: en olekaan enää vain bloggari, olen palkittu bloggari. Voitte uskoa, että Hyacinth Bucketmaisella tarkkaavaisuudella tarjoan tuota titteliä tämän uuden elämäni jokaisessa käänteessä, puhelinmyyjistä Jehovan todistajiin. 

"Suomen Norppatuulivoimavesisähkölästä päivää, onko Erja puhelimessa? Ooh, tarkoitatte varmaankin palkittu ruokabloggari Erja?" 

"Onko Teillä hetki aikaa  -tulisimme kertomaan Teille Jeesuksesta ja siitä, miten voitte pelastautua ikuiselta kadotukselta? Voi, näin palkittuna ruokabloggarina minulla on kädet täynnä hommia tuottaessani ihastuttavalla persoonallani, herkullisilla resepteilläni, upeilla kuvillani ja rempseällä huumorillani höystettyä ruokablogiani!"

(Nuo edellisen lauseen laatusanat eivät muuten ole itse keksimiäni - sellaisena Indiedaysin toimituksessa minut todistetusti nähdään!)

Blogia on esitelty viikon verran Indiedaysin sivulla. Nyt siellä esitellään minuakin - ihan kuvan ja iän (!) kanssa.

Mikä bloggaamisessa on parasta? Mikä haastavinta? Löytyy sieltä muutama synkkä salaisuuskin...!
Käy lukemassa juttu täältä. 

Jäikö vielä kysymyksiä? Mitä sinä haluaisit tietää? Kommentoi tuohon kommenttikenttään ja laitetaan lisää avautumista tilaukseen!


_________________


SAISIKO OLLA LISÄÄ?      


10 kommenttia :

 1. Khihihiiii, mä tunnen ton palkitun ruokabloggarin ja siksi voin sanoa, että Indiedaysin on 100% oikeassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi murunen <3 ikävä! odotas vain kun pääsen takaisin Suomeen!!!

   Poista
 2. Onnea vielä kerran, olet kyllä ansainnut ykkössijan!

  Rakas Erja, kerro minulle mistä kumpuaa tuo juustoinhosi? Rakastan juustoja, enkä voi ymmärtää tuollaista nirsoilua...T: fanisi

  VastaaPoista
 3. Kohta saamme kirjan ja elokuvan, aivan varmasti! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi sinnuu :-) <3 Kunhan nyt vain saatais tyttö ehjänä kotiin!

   Poista
 4. Ihana kuva susta ja vielä kerran onnittelut! Ja ihanaa että täälläkin tavattiin :) Hyvä juttu oli susta siellä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ajatteles mitä kaikkea bloggaus onkaan minulle antanut (tämän mahan ja jatkuvan tiskivuoren lisäksi...!) : mm.sinut <3

   Poista
 5. Nyt kyllä narraat, että olisit 30 v ja 72 kuukautta. Tai sitten toi kuva on ontettu 10 vuotta sitten. Olet niin ansainnut voittosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (humanistin piti ihan laskea että mitähän olen sanonut js tarkoittanut :-)! ) ei, kyllä se vain totta on. ja kuvakin on tältä kesältä!

   Poista