Ja hukkaanhan me ei mitään heitetä, eihän? Niinpä se pastaa varten pyöräytetty parsakaalipesto sai uuden elämän ryydittäessään perunasalaattia. On hyvää sellaisenaan. Mutta myös grilliruoan kylkeen. Etenkin kunnon makkaran. Ja oluen kanssa. Juurikin näin Oktoberfestin aikoihin...!
Tämä on unohtunut tuonne postausruuhkaan, minkä vuoksi tässä sinnikkäästi on käytetty vielä uusia perunoita. Mutta tähän aikaan korvaa ne nyt jo vanhoilla perunoilla. Sellaisilla pienillä.
Tätsä tulee vähän reilumpi annos kahdelle tai maltillisempi kolmelle
10 (uutta) perunaa
200 vihreitä papuja
1 sipuli
Höyrytä tai keitä perunat kypsiksi. Tee samoin trimmatuille pavuille. Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi ja pyöräytä halutessasi pannulla öljytilkassa sen pehmentämiseksi. Sekoita ainekset yhteen pestonjämien kanssa ja tarjoile.
Parsakaalipesto? Oonko missanut jotain? Kuulostaa nimittäin törkeän hyvältä setiltä!
VastaaPoistatuolta löytyy edellisestä postauksesta :-)
Poista