On päiviä, jolloin mikään ei onnistu. Jolloin pitäisi pysyä kaukana keittiöstä ja hyväksyä, että pizzan tilaaminen on ihan riittävä kulinaarinen ponnistus. Mutta jos tuo on myös sellainen päivä, että kylään on tulossa kavereita, joille on luvattu Turkin herkkuja... niin pakkohan sitä on yrittää. Sen kavereiden mukana tulevan viinin voimin ainakin. Paineet olivat kovat, sillä kaksi vieraista oli vielä kasvisyöjiä. Ja kolmas tekee yleisesti tunnustetusti maailman parasta tsatsikia.
Koko turkkilainen iltahan lähti siitä favasta. Se epäonnistunut, aloilleen asettumaton patee jäi vaivaamaan minua. Niin paljon, että minun oli pakko yrittää sitä uudestaan.
Freesasin öljyssä 1 pienen sipulin hienoksi silputtuna, lisäsin 400 gr favapapuja (jotka myyjän mukaan olivat raakoja, mutta kyllähän ne keitettyjä ja kuorittuja olivatkin) ja keitin ne kypsiksi vähässä vedessä varmistaen aina välillä, ettei kaikki neste ollut haihtunut.
Freesasin öljyssä 1 pienen sipulin hienoksi silputtuna, lisäsin 400 gr favapapuja (jotka myyjän mukaan olivat raakoja, mutta kyllähän ne keitettyjä ja kuorittuja olivatkin) ja keitin ne kypsiksi vähässä vedessä varmistaen aina välillä, ettei kaikki neste ollut haihtunut.
Mahtavaa että jähmettyi tuollaiseksi! PItää kokeilla,favat ovat vielä sesongissa täällä.Ihanat tarjottavsat teit muutenkin;ystäväsi olivat takuulla tyytyväisiä:)
VastaaPoistaystävät olivat tyytyväisempiä kuin streessaantunut tiskivuoren alle hautautunut emäntä ;-)
PoistaKerro heti, mistä noita favapapuja löytyy?
VastaaPoistaHauler Oriental marketista siitä Hakaniemen metrotasolta. löytyy niin raakana, säilöttynä kuin kuorittuna keitettynä pakasteena :-)
PoistaOishan toi pitänyt keksiä itsekkin, mutta aivot ei oikein toimineet tänään.
PoistaHola! Taas on herkkuja joista haluis syödä jokaista :D
VastaaPoistaIhanan näköisiä herkkuja taas... meilläkin oltiin ihan turkkilaisissa tunnelmissa loppuviikosta.
VastaaPoista