Koska tämä kevät ei ole ollut muutenkin täynnä kaikenlaista (nukkuminen on niin nössöille...!) päätin sotkea lusikkani vielä yhteen soppaan. Seuraavaa Ravintolapäivää vietetään vajaan kolmen viikon päästä lauantaina 21.5.2016 ja tänä vuonna myös minä olen ensimmäistä kertaa mukana menossa!
Näytöskeittiössä hääräämistä on tullut viime viikkojen aikana kokeiltua niin Lähiruoka ja Luomumessuilla kuin What's Cooking Helsinki- tapahtumassa ja ihan itsekin yllätyin, kuinka hauskaa se oli. Ja ennen kaikkea tarjosi niin tervetullutta vaihtelua tähän näppäimistön takana yksin uurastamiseen!
Niinpä lähdin yhteistyöhön Omenahotellien kanssa ja heidän Lönnrotinkadun hotellin sisäpihallensa nousee pop up-ravintola, jossa tarjolla on brunssihenkistä syötävää. Listalla on aamiaisruoista parhainta: shakshukaa.
Ja hei - tarjolla on niin kasvis- kuin lihaversio. Joista molemmat vielä gluteenittomiakin!
Tapahtumaan voit tutustua tarkemmin sen Facebook-sivulla täällä - muista siis laittaa päivä kalenteriin jo nyt!
Vähän jo jänskättää.... mutta toivon mukaan pääsen näkemään teistä siellä mahdollisimman monta! Mitäs sanotte - tuletteko meille syömään?
_________________
SAISIKO OLLA LISÄÄ?
TYKKÄSITKÖ? KERRO KAVEREILLEKIN!
Voi, tulisin niin mielelläni. Ollaan tuolloin Hangossa. Höh. Osallistuthan myös seuraavaan ravintolapäivään? :)
VastaaPoistano saa nähdä miten tästä ensi yrittämästä selvitään:-)
PoistaPidän peukkuja sinulle, että kaikki mennee ihan napiin, vaikka en itse pääsekään nauttimaan herkuistasi :)
VastaaPoistatoivotaan, toivotaan :-) kiitos kun olet hengessä mukana!
PoistaRavintolapäivä on vaan niin mainio idea!
VastaaPoistaMieheni ja minä tarjoamme italialaista kotiruokaa kotonamme Milanossa matkustaville. Mieheni Federico on innokas kotikokki, jonka käsissä vaatimattomatkin, mutta laadukkaat raaka-aineet taipuvat maukkaiksi aterioiksi. Jos olet kiinnostunut kotiruokailustamme, täältä löydät lisätietoa ja tietysti ottamalla yhteyttä minuun: http://anniinankulma.blogspot.it/p/httpwww.html
kiitoksia - pidetään mielessä!
PoistaIhan oikeassa olet - kun raaka-aineet ovat laadukkaita, ei niitä naamioimaan mitään temppujakaan tarvita :-)
Voi harmi, kun olen töissä silloin. Olisi ollut kiva päästä maistamaa tuo herkkua.
VastaaPoistaehkäpä vielä jossain vaiheessa tapaamme mekin... :-)
Poista