tag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post8454972150961210060..comments2024-02-21T12:23:59.241+02:00Comments on Andalusian Auringossa: Härkäviikkojen häränhäntää - yön yli hautunut häränhäntäragu (gluteeniton, kosher)Andalusianahttp://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-41149537564826515542017-02-17T06:58:14.656+02:002017-02-17T06:58:14.656+02:00Olen nykyisellään ihan iki-lomalla ja kokopäivätoi...Olen nykyisellään ihan iki-lomalla ja kokopäivätoiminen vapaa-ajan ajattelija ja kesällä ahventen narraaja ja joskus vähän muidenkin ... kalojen pääasiassa :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12658125763195502781noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-20029761206898389102017-02-16T21:38:29.990+02:002017-02-16T21:38:29.990+02:00ihanaa ja ennenkaikkea rentouttavaa lomaa!ihanaa ja ennenkaikkea rentouttavaa lomaa!Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-64234177076805468552017-02-16T21:37:07.813+02:002017-02-16T21:37:07.813+02:00Täytyypä huomenna käydä kaupassa etsimässä sitä hä...Täytyypä huomenna käydä kaupassa etsimässä sitä härän häntää :) Meinasin melkein unohtaa tuon Lappilaisten mentaliteetin ... ehkä huomenna tai ens viikolla. Viimeksi keitin potut yöllä Lemmenjoen Muuraispurolla klo 03 yöllä, kun olin laittanut kellon naulaan heti loman alussa. Edellisenä iltana olin vielä klo 21 Utsjoen Pulmankijärvellä hillassa. Ja se Espanjalaisten manjaana :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12658125763195502781noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-82257842222165867552017-02-16T10:21:52.055+02:002017-02-16T10:21:52.055+02:00Häränhäntä on halpaa kuin mikä! Ja ihan ehdottomas...Häränhäntä on halpaa kuin mikä! Ja ihan ehdottomasti yksi omia suosikkiruhonosia. <br /><br />Kiire on tosiaan kotoisin pirusta, mutta kyllä noissa maissa asuneena välillä arvostaisi sitäkin,jos hommat edes toisinaan toimisivat ajallaan :-)Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-47532012466641681172017-02-16T00:26:47.892+02:002017-02-16T00:26:47.892+02:00Taas osui suoraan suoneen! Häränhäntäpata on ollut...Taas osui suoraan suoneen! Häränhäntäpata on ollut vuosikausia niitä pitkään haudutettavien pataruokien ykkösiä, joihin se jäljittelemätön maku tulee luista ja luuytimistä. Aivan kuten saamelaisystäväni Piiku eilen mainitsi. Nykyisellään olen valmistanut pataruoat melkeinpä poikkeuksetta CrockPotissa eli haudutuspadassa yönyli juttuna. Viimeksi siellä ovat hautuneet poron niskanikamat ja hirvenvasan potkakiekot. Lampaan potkakiekot (ne pienemmät) odottavat vielä vuoroaan. En tiedä mitä häränhäntä maksaa tänäpäivänä, mutta riistalla on ollut ainakin ihan hyvä hinta viime aikoina, mutta kaikki on niin suhteellista. Noita liemiä onkin kertynyt jokunen purkki pakastimeen ja nyt niillekin tuli uusiokäyttöä kastikereseptisi myötä, kiitos siitä! :) Lainaus Koraanista: "Hermostuneisuus on sairautta ja kiire on kotoisin pirusta."Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12658125763195502781noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-12278498274904374902017-02-15T16:03:03.103+02:002017-02-15T16:03:03.103+02:00älä kysy... :-/älä kysy... :-/Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-85326575334408164422017-02-15T15:56:10.179+02:002017-02-15T15:56:10.179+02:00Haha, niin tiedän tunteen... :-D Mutta niinhän se ...Haha, niin tiedän tunteen... :-D Mutta niinhän se on, rennosti ottamalla tulee aina hyvä lopputulos. Miten se voikin olla niin vaikea muistaa?!?!Riittahttp://masutoaitemu.wordpress.comnoreply@blogger.com