tag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post3432593585011866631..comments2024-02-21T12:23:59.241+02:00Comments on Andalusian Auringossa: Sitruunainen lohi-fenkolipastaAndalusianahttp://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-81998400930042252252014-01-11T19:06:51.998+02:002014-01-11T19:06:51.998+02:00loistokas vinkki :-) kiitoksia kovasti. Näyttää ai...loistokas vinkki :-) kiitoksia kovasti. Näyttää ainakin melkoisen katu-uskottavalta...!Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-6449015399015026852014-01-11T18:02:39.674+02:002014-01-11T18:02:39.674+02:00Löytyipä se kirjoituskin: http://peterinperiaate.b...Löytyipä se kirjoituskin: http://peterinperiaate.blogspot.fi/2013/11/ruokakuvauksen-resepti.htmlHelinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-80343392464277062832014-01-11T17:46:58.454+02:002014-01-11T17:46:58.454+02:00Törmäsin jossain netin syövereissä jonkun valokuva...Törmäsin jossain netin syövereissä jonkun valokuvaajan ruokakuvausvinkkiin, jossa ohjeistettiin käyttämään sellaista raksalamppua, kutakuinkin tällaista: http://www.ykkosrauta.net/product_details.php?p=6390. On kuulema oikeanlainen valo. No meillähän sellanen lamppu sattui varastossa olemaan ja äsken sitä piruuttaan testasin. Kyllä se tulos ainakin aikaisempia parempi oli, vaan enhän mä tiedä mitä sellasella oikealla lampulla saisi aikaan. Tuon hinta ei ainakaan päätä huimaa. :) Helinähttps://www.blogger.com/profile/03982015586731645536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-4323477429088366562014-01-10T08:20:48.942+02:002014-01-10T08:20:48.942+02:00aijai... lammaspastaa...aijai... lammaspastaa...Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-72962475211588700552014-01-10T01:09:41.143+02:002014-01-10T01:09:41.143+02:00Just tossa syöpöttelinkin lammaspastaa melkeinpä s...Just tossa syöpöttelinkin lammaspastaa melkeinpä samoilla lisukkeilla :) niin ja tiukasti luonnonvaloon luotan. Tosin teen pääasiassa iltavuoroa, niin on helppo ajoittaa kokkailut valosaan aikaan. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-32583138848530399202014-01-09T21:32:49.434+02:002014-01-09T21:32:49.434+02:00ai kun kuulostaakin hyvältä :-) kiitos vinkistä!ai kun kuulostaakin hyvältä :-) kiitos vinkistä!Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-3830940185160927392014-01-09T15:23:25.575+02:002014-01-09T15:23:25.575+02:00Itse olin männävuosina natku fenkolin suhteen, nii...Itse olin männävuosina natku fenkolin suhteen, niin paljon kuin lakritsia rakastankin. Äiti väsäsi joskus ruokaa joka käänsi pääni kertaheitolla (taisi olla jonkun punaisen lihan kylkeen mutta menisi mielestäni ihan pelkiltäänkin): pannulla muhitetaan lohkottua fenkolia, aurinkokuivattua tomaattia ja kalamata-oliiveja valkoviinissä maustettuna tujauksella vastapuristettua appelsiinimehua. Itse laitan vähän sitruunamehua myös, joskus myös vähän molempien kuorta raasteena. Suolaa ei pahemmin tarvitse, mustapippuria maun mukaan. Suosittelen fenkolikammoisille ja kaikille muillekin :)statistinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-55967508021622598942014-01-09T14:22:47.669+02:002014-01-09T14:22:47.669+02:00no ei ole... mietin jotain tuollaista ihan valokuv...no ei ole... mietin jotain tuollaista ihan valokuvaukseen tarkoitettua lamppua, mutta tuntuu jotenkin suureelliselta hankinnalta ihan "vain ruokakuvauksen" kannalta... toisaalta, kyllä se sitä perfektionistin mielenauhaa varmaan lisäisi kummasti ;-)?Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-83451830563179337632014-01-09T13:45:13.974+02:002014-01-09T13:45:13.974+02:00Eikö sinulla ole asunnossa yhtään loisteputkivalai...Eikö sinulla ole asunnossa yhtään loisteputkivalaisinta? Meilläkin vain keittiön katossa olevaan lamppuun vaihdettiin uudet putket sekä työtasojen, yläkaappien alapuolella oleviin lamppuihin myös. Ei ollut sen kummempi juttu. Jos valaisimia ei ole entuudestaan, niin sitten on tietysti vähän eri juttu.Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-2220679824506973252014-01-09T12:40:58.374+02:002014-01-09T12:40:58.374+02:00viikon sairasloma, 4 lääkekuuria ja puhekielto (!)...viikon sairasloma, 4 lääkekuuria ja puhekielto (!) siihen vaadittiin, mutta voitto tuli :-)Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-10362839532111562702014-01-09T12:40:27.826+02:002014-01-09T12:40:27.826+02:00no kun siinä megalomaanisen minikokoisessa Töölönk...no kun siinä megalomaanisen minikokoisessa Töölönkeittiössäni ei ole mahdollisuuksia minkäänlaisiin remontteihin... kesää odotellessa kai sitten... :-/Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-71366944497093864752014-01-09T12:31:22.860+02:002014-01-09T12:31:22.860+02:00Herkullisen näköinen pasta.Toivottavasti ne flunss...Herkullisen näköinen pasta.Toivottavasti ne flunssat on jo selätetty...Fenkoli on sellainen,että minullakin kesti ennenkuin opin siitä pitämään.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-34352154168826889632014-01-09T11:19:25.903+02:002014-01-09T11:19:25.903+02:00Ihanat ainekset pastassa.:)
Minulla on pieni kirk...Ihanat ainekset pastassa.:)<br /><br />Minulla on pieni kirkasvalolamppu, muttei siitä kovin suurta apua kuvauksessa ole ollut. Isompi apu oli, kun nyt joulun alla vaihdettiin keittiön loisteputket uusiin. Normaaliloisteputkien valossahan tulee aivan hirveän värisiä kuvia. Ostettiin tilalle päivänvaloputket, ja kuvissa värit parani. Ei noiden uusien putkien valossa kuitenkaan niin teräviä kuvia saa kuin ulkona kunnon päivänvalossa, mutta paremman puutteessa menee, kun eihän kaikkea saa millään kokattua talviaikaan valoisaan aikaan. Netin kautta tilattiin Philipsin päivänvaloloisteputkia, ja pidemmät maksoivat muistaakseni hieman alle kahdeksan euroa kappale.Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-33171605726647255592014-01-09T09:40:14.417+02:002014-01-09T09:40:14.417+02:00Korianterin kanssa "opin elämään", kun a...Korianterin kanssa "opin elämään", kun aloin käyttää sitä riittävän moderaatisti, ei koko nippua kerralla :D Fenkoli on ihanaa, kun se lievän lakritsamaisuuden maistaa, mutta omissa kokkauksissa se menee helposti överiksi ja se taittuu sinne saippuaan :/ Muitten kokkauksissa se maistuu eritavoin. Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-510816087550094872014-01-09T09:37:25.859+02:002014-01-09T09:37:25.859+02:00en millään jaksaisi kuukausia odottaa että noista ...en millään jaksaisi kuukausia odottaa että noista kuvien keltaisuudesta pääsisi eroon... hirvittää kyllä että kuinka kalliiita sellaiset kuunon valot sitten on. itselläni oli korianterin kanssa vuosia sitten sama ongelma - en tajunnut, miten sitä saippuaisuutta oppisi arvostamaan vaan niin vaan kävi :-) enpäs ole kyllä kuullut että fenkolikin moista aiheuttaa :-) Seuraavaksi ajattelin tutkailla minkälainen siitä tulisi uunissa paahdettuna... vaikka yrttisen italialaisen makkaran kanssa...!Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-12682564955856033582014-01-09T09:24:25.841+02:002014-01-09T09:24:25.841+02:00Meillä on kirkasvalolamppu, mutta en ole ihan kauh...Meillä on kirkasvalolamppu, mutta en ole ihan kauhean paljon sitä käyttänyt, on se valo sittenkin aika keltaista. Se on Innosol-merkkinen, aika iso, himmennettävissä. Enemmän käytän rengasvaloa kamerassa, vaikkei sekään kovin tehokas ole. Odotan vain päivän jatkumista. Kunnollista salamaa en ole vieläkään oppinut oikein käyttämään. <br /><br />Tuosta fenkolista, mitenkähän sen kanssa pääsisi kaveriksi? En vain mitenkään saa sitä sopimaan paljon mihinkään ruokaan, aina siinä on joku saippuanmaku minun suussani. Vaikka eikö sitä sanota, että puhtaus on puoli ruokaa? :DSari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com