tag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post3388872193752641547..comments2024-02-21T12:23:59.241+02:00Comments on Andalusian Auringossa: Turkin herkkuja : tsatsikiAndalusianahttp://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-18009483199461117782013-04-28T19:35:16.197+03:002013-04-28T19:35:16.197+03:00Suosittelen käyttämään muuten joulupöydässä kanssa...Suosittelen käyttämään muuten joulupöydässä kanssa, kinkun kanssa aivan loistava herkku!<br /><br />Sitten meillä Triolassa on sulle tunnustus :) Taruhttps://www.blogger.com/profile/17998986647060261319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-40458378587071169652013-04-26T08:42:23.015+03:002013-04-26T08:42:23.015+03:00pakko myöntää että näin se on. Rasvakammoisimpina ...pakko myöntää että näin se on. Rasvakammoisimpina aikoinani uskottelin kyllä itselleni että ihan hyvin ne rasvattomat tuotteet käy mutta kyllä niissä maku ja rakenne vaan niin valitettavasti kärsii että enpä uskottele enää :-)!Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-76009512592309175592013-04-26T06:03:52.125+03:002013-04-26T06:03:52.125+03:00Kaikki vähärasvaiseksi keinotekoisesti muunnettu o...Kaikki vähärasvaiseksi keinotekoisesti muunnettu on huonoa keittiössä... pätee niin jugurttiin, juustoon, rahkaan kuin moneen muuhunkin tuotteeseen. Kaiken lisäksi monissa maku on sellaisenaankin syötävänä kadotettu matkan varrella. <br />Minna Vuo-Chohttps://www.blogger.com/profile/13657669360769825126noreply@blogger.com