tag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post2988594964929361958..comments2024-02-21T12:23:59.241+02:00Comments on Andalusian Auringossa: Korealainen coleslawAndalusianahttp://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-48266669996229046502016-02-26T12:26:36.747+02:002016-02-26T12:26:36.747+02:00no ihan oikeassa olet. Kimchi on tosin jotain joho...no ihan oikeassa olet. Kimchi on tosin jotain johon en ainakaan toistaiseksi ole onnstunut muodostamaan kovinkaan lämmintä suhdetta...Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4189638737691989366.post-62143286426520580192016-02-26T08:01:50.466+02:002016-02-26T08:01:50.466+02:00Non nih :)täältä se sitten lopulta löytyi, juuri s...Non nih :)täältä se sitten lopulta löytyi, juuri se mitä olen kaivannutkin. Suomalaiseta maitohappokäymisellä valmisteusta hapankaalista tai saksalaisittain viinihapolla käymismenetelmällä tehdystä hapankaalista saa melkein yhtä hyvää, kun hieman liikkaa etikkaisuutta liottaa pois vedellä huuhtomalla (siis jos ei tykkää siitä). Mojovan mausteinen ja sitruunainen majoneesi porkkanaraasteen kera antaa salaatille juuri sitä oikeaa makua ja suutuntumaa. Kiinan muurin rakentajia taidettiin ensimmäisenä ruokkia kimchillä?! Ihanaa jokatapauksessa kesäisten grilliruokien kanssa ja sinappisella vingretellä salaatista saa jopa laihdutusruokaa ja kelpaa se diureetiksikin.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12658125763195502781noreply@blogger.com